Akiknek személyi edzőjük van,nekik milyen a kapcsolatuk vele?
Nézd, ő a szolgáltató, te pedig igénybe veszed. Te fizetsz neki és nem fordítva. Ő van érted, és nem fordítva. Te döntöd el, hogy mit szeretnél és ha nem azt kapod, akkor vagy szólni kell érte, vagy másikat keresni. A fodrászoddal vagy az orvosoddal nem így teszel?
Ez a is egy bizalmi kapcsolat. A tanáraidat anno nem tudtad megválogatni, de hogy kinek fizetsz és mire, azt igen. Ha nem vagy megelégedve, vagy úgy látod, hogy emberileg nem passzoltok össze, akkor változtass.
Akkor te valószínűleg kifogtál egy olyan személyi edzőt, aki elvégzett egy pár hónapos gyorstalpalót OKJ-n, megszerezte a papírt, nulla reális gyakorlati/szakmai tudással elment a legközelebbi konditerembe edzősködni, egy-két év alatt ki is égett, és most a pénzedért cserébe nem sokkal többet fog adni neked, mint egy Tari Ádám videó.
Ha nem kérdezi meg, hogy hogyan érzed magad, mit tapasztalsz, az rég rossz. Ha nem mond véleményt, nem kritikus, nem bíztató, csak egy rideg robot, az rég rossz. Ha lenézőnek hat, az rég rossz. Ha nincs meg a bizalmad felé és nem tudsz neki egy kérdést sem feltenni, az rég rossz. Én a pénzedet máshova vinném. Ennyi erővel hozzám is hozhatnád. Én is bele tudlak ültetni egy gépbe, ahol elmondom a gép és a gyakorlat nevét, aztán csináld, én meg le se kakillak. Van ennek értelme? Nincs! Egy személyi edzőnek többek között pont az a lényege, hogy bármi apró vagy hatalmas kérdésed van, azt fel tudd neki tenni, ő pedig a szakmai tudásának hála képes legyen rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!