Melyiket párosítanátok a Karatéval?
Magam már 12 éve küzdősportolok. Igaz nem ezeket, de mint tanonc érdekelnek az ilyen elméleti párosítások. Melyiket párosítanátok inkább és miért?
Karate egyik ága + Aikido
Karate egyik ága + Japán jiu-jitsu.
Nem tudom melyik utcában laksz, de biztosan nem megyek oda ha ilyen barbár környék.😂😂
Valaki megverne eszembe nem jutna, hogy ököllel bosszulom meg. Azonnal vinném bíróságra. Azért nem az 50-es években élünk már.
És a kérdésre válaszoljatok légy szíves.
Egyik se, mert nem akarok magammal kib***szni, hogy hulladék stílusokra időt, energiát és pénzt pazaroljak.
Sajnálom, hogy nem tetszik a válaszom, de én is 15 éve benne vagyok a harci stílusokban és egyszerűen már nem lenne türelmem pocsék stílusokra.
Kismilliárd ilyen kérdés van...
"- Uccára' melyik a legjobb önvédelem???"
-Ha X-et keverem Y-nal az jó kombináció?"
Olvasgass a témában, rengeteg ilyen kérdést tettek már fel.
Ne csodálkozz, ha némely hozzászóló trollkodik, ez a téma 500 ezerszer ki lett vesézve.
Nem párosítanám egyiket se a másikkal? Minek párosítsam? Nem vagyok én kutyatenyésztő, hogy mindent párosítsak. Nem vagyok időmilliomos sem, felnőttként ki a fene tud 2 különböző küzdősport tréningjeire is normálisan eljárni?
Én testépítő vagyok már évek óta, de ha a küzdősportok irányába érdeklődnék, akkor kiválasztanék egyet a sok közül és azt csinálnám, szívvel-lélekkel, minimum heti három edzés erejéig. Egy sportágban legyél jó és kitartó, egyet próbálj meg kimaxolni. Ha nincsenek MMA versenyzési ambícióid, akkor rohadt felesleges párosítgatnod random küzdősportokat.
ez a kitűzött a célodtól függ.
semmi más nem érdekel, csak hogy minél hatékonyabban tudj embereket legyőzni?
vagy csak a keleti romantikus mit tudom én mi érdekel?
de ideális esetben egy 12 boksz múlt mellé elég pusztító lenne, egy késharc edzés, vagy önvédelmi stílus beillesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!