Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlanátok?

Milyen sportot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, még sosem sportoltam semmit. Küzdősporton gondolkoztam, de érdekel a gimnasztika is csak azt sajnos a testalkatom nem engedi :D a sportlövészet is érdekel. Lehetőleg olyat keresek, amit Győrben tudnék csinálni és nem kellene a városon kívülre utaznom
2021. aug. 26. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Evezés, kajakozás? Győr a vizek városa. Hamar át tudod vele formálni magad.
2021. aug. 26. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi érdekel, milyen céljaid lennének és mikben vagy tehetséges. Hobbiból akarsz néha eljárni vagy komolyabban? Ha valami nem érdekel, nem akarsz belemerülni, nem akarsz benne fejlődni és tanulni, akkor komolyabb szinten kb. értelmetlen elkezdeni, mert neked is rossz és a környezetednek is.

Pl. a sportlövészet jó ötlet lehet ha nyugodtabb típus vagy, fejleszteni akarod a koncentrációd, precizításod, mentálisan gyúrni akarod magad. De ha egyik se cél, teszel az egészre, akkor rossz választás.

Szedd össze mik érdekelnének és miért, rakd hozzájuk miket lehetne fejleszteni bennük, mikre fókuszál a sport, te mit keresel a sportban (miért akarnád csinálni), gondold át az a terület érdekel-e. Egyszerű példák, ha a testedet akarod formálni vagy a csapatjátékok jönnek be, akkor értelemszerűen nem a darts lesz az elsődleges választás.

2021. aug. 26. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen már biztosan nem az élsport a célod. Bár nem kizárt.

Szükségese-e neked a társaság?

Az erőnéliti sportok inkább magányos tevékenységek. Viszont így nem kell senkihez sem igazodnod.

Mennyi pénzt tudsz rászánni kezdésnek és havonta?

Miért akarsz valójában sportolni?

Terempben vagy levegőn akarsz-e mozogni?

2021. aug. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!