Hogyan mondjam el az edzőmnek hogy abba szeretném hagyni a sportot?
Figyelt kérdés
2 éve kézilabdázok,de eddig semmilyen eredményt nem értem el.Abba szerettem már volna hagyni egy éve és el is mondtam neki ,de nagyon győzködött hogy eddig azért nem értem el eredményt mert alig voltak edzések a vírus miatt,de miután megint voltak edzések se változott semmi.Miutan elmondtam neki ,az edzés közben folyamatosan dicsért ,hogy milyen jó vagyok meg stb. Folytattam mert hittem hogy jobb leszek de nem lettem szóval most megint abba akarom hagyni,amire azis közre játszik hogy bajok vannak a ket csuklómmal már hónapok óta és még nem tudják hogy mi van vele.Nem tudom hogy közöljem megint hogy már nem szeretnék járni,mert attól tartok megint az lesz hogy győzködni fog hogy ne menjek.Gondoltam arra hogy telefonon közlöm de az se tudom hogy.Rogton mondjam neki hog már nem akarok járni?Érzem hogy lefagynék beszélgetés közben.2021. aug. 22. 21:47
1/4 anonim válasza:
"Chief, a kézilabdázó pályafutásomnak itt vége van, kösz mindent, viszlát!"
2/4 anonim válasza:
Nem telefonon, mert annyi tisztességet mindenki megérdemel, hogy személyesen mondd el neki.
Odaállsz elé, és szépen elmondod neki, hogy gondolkoztál, szereted csinálni, de csak max hobbiból majd héba-hóba, így viszont abbahagynád. Plusz mindkét csuklóddal gond is van, amivel jársz orvoshoz és további lesérülést sem szeretnél. Ezért köszönöd hogy támogatott és hitt benned, de tényleg abbahagyod.
Ha pedig elkezd győzködni, akkor leállított és mondod hogy tényleg átgondoltad és ez a végleges döntésed.
Anélkül hogy te ne hagymás magad befolyásolni, a büdös életbe nem fogod abbahagyni
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2021. aug. 23. 06:09
4/4 anonim válasza:
Női kézilabda, ha megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!