Egyes sportágakban a férfi sportolókat nem zavarja, hogy a szoros mezben kirajzolódnak alul a dolgok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 09:48
1/13 anonim válasza:
A francokat.... még büszkék is rá! 😃
2/13 anonim válasza:
Miért a nőket nem zavarja? Nekik is szépen kirajzolódik minden.
3/13 anonim válasza:
Miért zavarná?
Szerinted ez a legfontosabb a számukra?
4/13 anonim válasza:
Csak a látens homoszexuálisokat zavarja, akik bizonytalanok a szexuális orientációjukban, esetleg identitásukban is, ezért folyton attól paráznak, hogy ki mit gondol róluk.
5/13 A kérdező kommentje:
Értem, ezek szerint ők valószínűleg nem látens homoszexuálisok. Akkor holnap én is ilyet veszek fel, esetleg néha meg is vakarom, nyilván egészséges férfiembereket nem fogja zavarni, csak aki látens homoszexuális... Esetleg javaslom, hogy pl. a teniszezők, és az ökölvívók is hordjanak ilyet.
Köszönöm a válaszokat.
2021. aug. 17. 10:28
6/13 anonim válasza:
Most úgy őszintén. Neked mi a fene bajod van?
7/13 A kérdező kommentje:
Semmi, csak feltettem egy egyszerű kérdést, aminek nyilván semmi értelme, talán ki is törlik, nem baj. Ritkán nézek sportközvetítéseket, és feltűnt a dolog. Sok sportágban nyilván fontos a szoros mez, de volt egy pár, ahol nem láttam sok előnyét, bár nem vagyok szakértő. Nem szeretnék egyet sem felsorolni.
2021. aug. 17. 12:21
8/13 anonim válasza:
Vannak olyan testhezálló sportöltözékek pl, amik kivállóan elvezetik a testről az ozzadtságot, közben nem foltosodnak, ez pl egy hatalmas előny, mmellenben azzal mikor az izzadtságtól úgy néz ki az ember, mint aki összehugyozta magát.
9/13 anonim válasza:
De egyszerűbb lenne, ha leírnád mely sportágra vagy kíváncsi, egyszerűbb lenne megválaszolni miért olyan a viselerük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!