Hol érdemes Budapesten görkorizni kezdőként?
Figyelt kérdés
Olyan helyet keresek, ahol jó az út, nincsenek nagy lejtők és nem nagyon forgalmas.2021. aug. 13. 16:13
1/3 anonim válasza:
Városliget, főleg a jégpálya előtti szakasz elég jó volt...Hősök tere is szerintem, sokan az Erzsébet téren, görkoriztak, Andrássy út végig jó, a körúton az átkelésnél kell némi ügyesség.
Margit sziget esetleg.
2/3 anonim válasza:
margit sziget. sok jó út van ott, nincsenek kocsik amik megijeszthetnek/ami nagyon sürgetne, kevés a padka, de van annyi hogy be tudd gyakorolni az azokon való átkelést.
én a 10 éves húgommal szoktam oda kijárni, a botladozós gurulástól eljutottunk eléggé hamar arra a szintre hogy már a városban is bátran tudjunk közlekedni.
egy tipp azért: ott vedd fel a korcsolyát, amikor már leértél a hídról, mert keződként legurulni eléggé veszélyes lehet. Főleg mert sokan szoktak besétálni.
3/3 anonim válasza:
a környéken nincs park, zárt focipálya? én kezdőként focipályán gyakoroltam, mert így meg tudtam állni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!