Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzőterembe járó nők (már...

Edzőterembe járó nők (már aki:)! Amikor edzeni mentek, miért pakoltok ki mindent a nézőtérnek? Milyen indíttatásból öktöztök így?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, és félreértés ne essék, nekem azzal nincs bajom, ha olyan cuccokat hord valaki, ami. kiadja a formáját, pl. egy feszes leggins, haspóló stb.

Nyilván motiváló is látni magaf néha edzés közben a tükörben, amikor már alakul a tested. De ezt lehet az ízlésessêg keretein belül

Én azt nem értem, amikor valaki bejön forrónadrágban, amiből kivan mindene de még jól be is vág, meg mondjuk mellé felvesz egy kis sportmelltartót, amiből a mellek is majd kiesnek. Nem tudom elképzelni, hogy kényelmes így edzeni. Értem, hogy büszkék vagytok arra, ha jól néztek ki, de tényleg jó, ha edzés közben 7 tesztoszteronbomba bámul rátok 2 kör között "demegb*sznám" trkintettel? Arról nem is beszélve, hogy szerintem a pasikkal szemben sem fair, elég figyelemelvonó az ilyen megjelenés :D

2021. aug. 11. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

Mi a baj ezzel? 😉 Tetszeni akarnak az alfahìmeknek.

Engem nem izgat, nem én vagyok a célközönség. 😎

2021. aug. 11. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Jól teszik, legalább van mit nézni. :3
2021. aug. 11. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
mert meleg van
2021. dec. 1. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!