Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen box zsákot vegyek...

Milyen box zsákot vegyek otthonra amatőrként?

Figyelt kérdés
Full amatőr vagyok és szeretnék elkezdeni itthon box ütéseket gyakarolni. Melyikkel járnék jobban 1 box körtével vagy 1 box zsákkal

2021. aug. 1. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért előtte érdemes jó pár box edzésre ellátogatni, hogy legyen egy alapod. Vagy youtubon van egy video sorozat a neve box röviden. Én jártam kick boxra és sima boxra is. Van körtém és zsákom is. Ha választanom kellene a körtét választanám. Azon jól lehet fejleszteni a reflexeket, gyorsaságot, technikát. Vehetsz használtan is. Víz kell az aljába és nem árt még valami plusz rögzítési mód. Zsákból igazából mindegy csak legyen jó súlya és ne legyen puha, meg legyen rögzítési lehetőséged. Azon főleg a technikát és az ütőerőt tudod fejleszteni. Továbbá ha kesztyű nélkül zsákolsz(amit kezdőkent egyenlőre nem ajánlok), akkor vastagszik bőr a kezeden, erősödnek a butykök és kevésbé fog fájni az öklöd. Eleinte bandázst mindenképpen használnék.
2021. aug. 2. 00:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Na oszt mire jutottál?
2021. nov. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!