Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdő vagyok az edzőtermet...

Kezdő vagyok az edzőtermet illetően. Mit gondoltok? A többi lent.

Figyelt kérdés
Arra a döntésre jutottam, hogy elkezdek járni edzeni az egyik közeli edzőterembe. (Nemrég elkezdtem tömegelni, de itthon csak 5kgos súlyzóim vannak.) Még nem is voltam ilyen helyen, ezért van pár kérdésem. Kiskorú lányként merjek egyedül járni? Sajna nincs olyan ismerősöm, aki eljárna velem. A másik kérdés, hogy ott majd lehet kérni tanácsot másoktól? Tudom, nagyon abszurdak a kérdések, de kicsit izgulok. Ha van valakinek tanácsa az írja le kérem. Köszönöm szépen :D
2021. júl. 27. 13:09
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A termet kellene megkérdezned.

Ahova én járok, ott 14 alatt, tehát kiskorúként nem lehet járni, 14-18 között, tehát fiatalkorúaktól kérnek egy szülői felelősségvállaló nyilatkozatot.

Amúgy persze, merjél járni, nem lesz gond.

Ha megteheted, első pár alkalomra fizess be egy személyi edzőhöz. Megtanítja neked a gépek használatát, tanácsot ad, és így helyesen tanulod meg a gyakorlatok kivitelezését. Ez fontos, ha nem akarod idő előtt az ízületeidet tönkretenni...

Fogsz (főleg fiatal újonc lányként) bőven találni tanácsokat osztogatót a többi oda járó között is, csak nem biztos, hogy pont arra kellene hallgatnod. Néha akkora hülyeségeket beszélnek, hogy a szemem is szikrázik tőle.

2021. júl. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!