Ez miért ment el? (Tippmix)
Figyelt kérdés
prnt.sc/18bfcd62021. júl. 3. 20:29
1/6 anonim válasza:
Jo kerdes. 30 szabi es 15 szoglet volt szoval nonnie kellett volna.
2/6 anonim válasza:
Írj az oldalnak egy üzenetet, nekem többször is volt, hogy (jogos) panaszkodás után írták jóvá a nyereményem, bár én nem ezt az oldalt használtam. Egy próbát megér.
4/6 anonim válasza:
Esetleg küldd el neki az eredmények oldalról a statisztikát, bár szerintem ezt a pénzt már nem látod... Ez melyik oldal pontosan?
6/6 anonim válasza:
Az UEFA oldalán a statisztikában nem írják külön a szabadrúgásokat, viszont a csehek 9 szabálytalanságot követtek el és 3 les volt, a dánoknál pedig 10 szabálytalanság és 0 les, ezzel kijön az általuk említett 10-12 szabadrúgás. De a szabálytalanság és a les az eredemenyek-en is így van, nem tudom hogy jött ki ott a 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!