Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Oké, oké, víz kihajtás, de...

Oké, oké, víz kihajtás, de hogyan lehet vizet behajtani?

Figyelt kérdés
El kell ernem minel hamarabb egy par kilo plusszt, es erdekel hogy milyen technikával lehet a vizrt behajtani a testbe es izomba.

2021. jún. 27. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

keratin és (vagy ) szénhidrát

egyébként a só is megköti a vizet

2021. jún. 27. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
43%

Nekem volt egy haverom, régen kipróbálta az omnadren anapolan kombót.

Gyerökök hogy az mit durrantott nem akartam elhinni.

3 hónapot nyomta első hónapban csak omna ment,majd utolsó két hónap az anapolan tabi is mellé.

95 kg-ról indult a srác,120 kg lett a vége,3 hónap után.

Egyik koxos terembe jártunk mikor ezt bedurrantotta, de olyan ereje volt, hogy nézni is rossz volt.Azzal szórakozott hogy 100 kg-val bicózott, ilyenkor összegyűlt a fél terem, mert nem sokszor van ilyen.

3-4 hét volt mikor elkezdett ütni neki a szer.Majd utána rányomta a tabikat, az felrakta a i-re a pontot.Srác minden nap járt edzeni, de olyan szinte regenerálódott, hogy volt mikor este is edzeni akart.

Fekve nyomott 190 kg-ba 15 ismétlést, mikor láttam, nem akartam elhinni.Sok koxos ment oda hozzá, hogy tesvírem ez mög mitőőő van...mindig nevetett majd olyan rekedt hangon, mint mikor az állatkerti gorilla belebömböl az üres itatóvödörbe, azt mondta,CSAK A KREATINT TÚLTOLTAM.

Akkor láttam életemben egyszer 260 kg-ba 10 guggolást.

Én ilyenkor hazamentem, és mérgemben még a fitnesz újságokat is kidobtam, mert hazugság amit benne írnak, hogy diétától, meg fehérjétől erős lehetsz.

Amit ez a csávó 3 hónap alatt leművelt, azt érdemes volt élőben látni.

2021. jún. 27. 11:30
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
kreatin
2021. jún. 27. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!