Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondizók, akik már évek óta...

Kondizók, akik már évek óta edzetek és csúcson vagytok, nem furcsa kicsit h már nem fejlődtök?

Figyelt kérdés
Vagy most hogy van ez ha most egy 180cm-es ember kiedzi magát éveken át és 80kilóról 100kiló lesz utána már úgysem erősödik hanem mindig ugyanazokat a sorozatokat csinálja ugyanannyi súllyal?
2010. aug. 25. 16:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan elérték már.Kevesebb idő mint gondolnád.
2010. aug. 25. 18:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést a tudatlanságomért :) Mint mondtam a jó ember holtáig tanul.
2010. aug. 25. 19:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ha azt veszem hogy valaki naturálba edz, az nekem sem igazán felfogható hogy eléri a genetikai határát. Én pl nem tudok elképzelni egy olyan embert aki elérte a genetikailag felszedhető legnagyobb izomtömegét. Ki van ilyen?
2010. aug. 25. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindenki ilyen.1 pontnál nincs tovább.Ha naturál edzel majd meglátod 8-10 év múlva
2010. aug. 25. 22:31
 15/17 anonim ***** válasza:
De ez 1 olyan dolog hogy az atlétikában is vannak határok.1 rúdugró sem fog felugrani a holdra.Mindenkinek van ott is 1 bizonyos határ ameddig fejlődni képes.Ha nem így lenne akkor viccesebbek lennének a sportok az fix
2010. aug. 25. 22:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Ok értem én hogy egy szintnél nem lehet tovább fejlődni, de ezt csak az adott sportnál igaz. Testépítést nézve szerintem bármelyik versenyző tudna még több izmot pakolni magára, de lehet hogy nem lenne már esztétikus, tehát a sport visszafogja attól hogy elérje a genetikai maximumát. Egy genetikai maximumát elért embernek szerintem nem lenne vékony dereka pl.
2010. aug. 25. 22:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Pedig ezt nem én mondom hanem ez 1 tény.Ha elérted a határt onnan csak víz meg zsír megy fel.Már csak annyi a dolgod hogy zabálj tovább hogy megmaradjon az izmod aztán diéta.

De ezen a részen még a leggyengébb szteroid is tovább tud lökni.Sokan winstrolal csinálják és egyből feljön még 2-3 kiló

2010. aug. 26. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!