A folyamatos edzés okozhat vitamin hiányt ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 20:10
1/3 anonim válasza:
Ha nem pótolod azokat, akkor igen.
2/3 anonim válasza:
Sőt nem csak vitamin hiányt de ásványi anyag, aminosav hiányt is okoz, sokan a vitamint nézik, aztán pl az egyik legfontosabb dolgot meg lesz..rjak ami a magnézium.
3/3 anonim válasza:
Nekem szétszedte a fogaim. Bár én nagyon vékony voltam és a testsúlyom másfél szeresét felszedtem két év alatt. Jelenleg már nincs rossz fogam, viszont többet pótolni kellett egy vagyonért. Muszáj a tápanyag. Én vitamint nem szedtem egyáltalán, de megoldotta a vázrendszerem.. kiszedte a fogaimból. Mint egy terhesnek. Azoknak is lecsóra megy ha nem vigyáznak. ez ugyan ilyen. a fejlődésnek ára van. És ha nem fizetsz akkor is elszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!