Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzes utan hogy mosod ki a...

Edzes utan hogy mosod ki a felszerelest?

Figyelt kérdés
Futo vagyok, heti 4x futok. Rettenet budos leszek utana. Minden futas utan amikor letusolok, az edzo ruham is jon velem a tusoloba. Vettem kulonbozo illatu szabbanokat, azzal dorzsolom be oket boven, de budosek maradnak. Nem akarom minden nap beinditani a mosogepet nekik es annyi edzoruham meg nincs hogy hetente mossam, masreszt hol taroljam hogy ne legyen az egesz lakasban budos? Ti hogy csinaljatok? Kezzel mossatok ki, vagy gepben, mit hasznaltok ha kezzel mostok? Aztassam be esetleg, az segit?
2021. jún. 2. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:

én géppel mosom az edzőcuccom, van direkt ilyen programja a mosógépemnek, hogy max 1 kg ruhát rakhatsz bele, és azon belül még lehet állítani, hogy edzőcucc-e . ez így kevés vizet használ, 12 perc alatt lemegy.

amúgy a szappant p-vel írjuk

2021. jún. 2. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:

az én gépemen is van sportmosás. A dm-ben emlékeim szerint lehet kapni sportmosószert

[link]

2021. jún. 2. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:

A Müllerben is van ilyesmi..

[link]

2021. jún. 2. 10:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Na az erdekes h b-vel irtam, tudom, h romlott a helyesirasom, amiota nem igazan irok magyarul, na de ennyire :DDD

Sajna itt nincs egyik bolt se, mert Angliaban elek, de bizti talalok itt is vmit. Nekem sajna 20 perces a program, kicsit sokallom. Koszi a mososzer tippet

2021. jún. 2. 11:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Most neztem a mosogepemen a 20 perces program 20 fokos mosast vegez nagyon par db ruhanak. A sport ruha program 1 oras :((((
2021. jún. 2. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:

20 perc az egyáltalán nem sok....! Miért tartod annak. Egy normál mosás másfél-két óra...! Ehhez képest ez extragyors.

NEm tudod külön állítani a hőfokot?

Az én Siemens gépemen a különböző programoknál simán át lehet állítani az alapbeállítást! Hőfokot, centrifuga forgásszámát is.

2021. jún. 2. 11:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Sztem vegyel meg edzocuccot es egyszerre moss tobbet.
2021. jún. 2. 12:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet foljebb allitani a 20 perces hofokat csak lefele lehet allitani hofokokat. Mondjuk 60 fokos eredetibe a program es leveheted 10 fokossaval....indesit. Lehet ugy csinalom, hogy tusolok, de kozbe nem mosom ki csak megtaposom, akkor nagyja kijon, aztan berakom a sportmososzerrel a 20 percesre, hatha eleg a 20 fok :))
2021. jún. 2. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Én táncolok es mellette futok, szóval ruhám van bőven... Én hétvégén mosom őket egyben, műszálas ruhákhoz való mosószerrel (mosógépben), megy hozzá öblítő is és az öblítő mellé sanyitol fertőtlenítő (ruhákhoz való). Műszálas programon mosom 30 fokon és leveszem rövidebbre a mosás idejét is (49 vagy ~120 perc, ruha mennyiségtől és az izzadtság mértékétől függően).

Szerezz be még néhány ruhát, neked is egyszerűbb lesz, illetve próbáld meg a programokat te is rövidíteni, vizet ugyanúgy használ, de az áram kevesebb.

2021. jún. 3. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!