Edzes utan hogy mosod ki a felszerelest?
én géppel mosom az edzőcuccom, van direkt ilyen programja a mosógépemnek, hogy max 1 kg ruhát rakhatsz bele, és azon belül még lehet állítani, hogy edzőcucc-e . ez így kevés vizet használ, 12 perc alatt lemegy.
amúgy a szappant p-vel írjuk
az én gépemen is van sportmosás. A dm-ben emlékeim szerint lehet kapni sportmosószert
Na az erdekes h b-vel irtam, tudom, h romlott a helyesirasom, amiota nem igazan irok magyarul, na de ennyire :DDD
Sajna itt nincs egyik bolt se, mert Angliaban elek, de bizti talalok itt is vmit. Nekem sajna 20 perces a program, kicsit sokallom. Koszi a mososzer tippet
20 perc az egyáltalán nem sok....! Miért tartod annak. Egy normál mosás másfél-két óra...! Ehhez képest ez extragyors.
NEm tudod külön állítani a hőfokot?
Az én Siemens gépemen a különböző programoknál simán át lehet állítani az alapbeállítást! Hőfokot, centrifuga forgásszámát is.
Én táncolok es mellette futok, szóval ruhám van bőven... Én hétvégén mosom őket egyben, műszálas ruhákhoz való mosószerrel (mosógépben), megy hozzá öblítő is és az öblítő mellé sanyitol fertőtlenítő (ruhákhoz való). Műszálas programon mosom 30 fokon és leveszem rövidebbre a mosás idejét is (49 vagy ~120 perc, ruha mennyiségtől és az izzadtság mértékétől függően).
Szerezz be még néhány ruhát, neked is egyszerűbb lesz, illetve próbáld meg a programokat te is rövidíteni, vizet ugyanúgy használ, de az áram kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!