Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olyan hasra edző videó, ami...

Olyan hasra edző videó, ami tényleg jó?

Figyelt kérdés
Lányok részére (bocsi ha butaságot mondtam nem értek ehhez, nem tudom van-e különbség) és tényleg vmi olyat ami nem szélesíti a derekat, csak izmosítja a hasat és formálja a derekamat

2021. máj. 31. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
3×60 felules
2021. máj. 31. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
pamela reif
2021. máj. 31. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Felules, haspres, labemelesek.. mind mukodik. De a has foleg az etrenden mulik meg a kardion nem a csodagyakorlatokon.
2021. máj. 31. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Caroline Girvan. Ódákat tudnék zengeni róla és a vele elért eredményeiről, de inkább csak azt mondom, próbáld ki.
2021. jún. 1. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Bármilyen edzést csinálsz, ha zsír van felette, nem fog látszani. Azt meg csak kalóriadeficittel tudod leszedni, mellette persze erősítheted, de kockahasad nem lesz.

Erősítésre amúgy Pamela Reif videói tényleg jók. Caroline Girvan egy "vadállat" (jó értelemben), totál kezdőként lehet hogy túl sok lenne.

2021. jún. 3. 00:14
 6/6 anonim válasza:

Kovács Ramónának is jó videói vannak és találsz még pár hölgy videóját ami szintén megizzaszt.

Az étkezésen múlik egyrészt, de maga a forma nekem pl. nem változott. Csak össze mentem... Már nem volt fenekem, combom, gázul néztem ki, de a hasi rész, a forma az nem változott. Igazán kitartó sajnos meg nem vagyok az edzésben. Úgyhogy egy idő után abba hagytam és csak néha edzek már. Persze meg is látszik hogy nem. :D Francba ez a lustaság... Erőt kell venni megint magamon. Sajnos a pizza is beficcen... 160 cm 55 kg vagyok, most kell megállni megint. Voltam már kb 70. Arról mentem le 48ig. Úgy híztam vissza mostanában jobban. A sok káros finomsággal... Úszógumi az van sajnos. De egy kicsi mindig is lesz, azt már elfogadtam hogy nekem olyan hogy "tök" lapos, ahhoz komolyabb hozzáállás is kéne.

2021. jún. 18. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!