Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért szerettek lovagolni...

Miért szerettek lovagolni (járni)?

Figyelt kérdés

Melyik a kedvenc jár módotok?

Milyen stílusban lovagoltok?

Mi a neve,neme a lónak?

Hogy ülitek ki ha kirúg a ló?

2010. aug. 24. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Én felszabadítónak találom, hogy állat és ember kapcsolata révén ilyen bensőséges kapcsolatot teremtek.

Vágtázni szeretek a legjobban, kiállva azt.

Csak hobbi szinten lovagolok :)

Neve: Betyár, Neme: Csődör

Még nem rúgott soha ki, nagyon csendes, megfontolt ez a ló :)

2010. aug. 24. 21:05
 2/4 anonim válasza:

n nagyon jó időtöltésnek gondolom.. :)

egy pónin szoktam lovagolni. Nehéz lovaglású. És csak velem megy jól. Imádom (L) Minden nap kijárok hozzá. :) És ez szerintem jó időtöltés is,meg szeretem is :) És ugratni a legjobb vele.. :D A felvonulás is jó dolog,ha a lovam számára nincsenek "ijesztő dolgok",úgy mégjobb :D

2010. aug. 27. 18:37
 3/4 anonim válasza:

Ja és előző vagyok, neve Villám, Herélt Póni

Jármódom: Vágta,ha nem annyira rohan

Stílus: Angol

Hát egyértelmű,hogy nem dőlök előre,hanem szépen a nyeregbe maradok,és szorítok térddel.

2010. aug. 27. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Na, ez jó kérdés!

Hosszas gondolkodás után sem jutottam sokra. Imádom a lovakat! Szeretem simogatni, ölelgetni Őket. Imádom, amikor huncutul megcsikizik az oldalam, hizelegnek, a nyakamba szuszognak, jönnek mögöttem, a vállamra teszik a fejüket. Fantasztikus állatok! Ja, és az illatuk!

A nyugodt, "autómata" lovakat szerem. Volt egy csúnya esésem a kezdetek kezdetén. A lovaglástól ugyan nem ment el a kedvem, de nem szeretem a makacs, nehezen kezelhető lovakat.

Én a lassú vadász vágtát szeretem, de ügetni és lépni is jó. Csodás dolog, amikor terepen hatalmas viztócsába bele üget az ember és a viz még a fejem fölé vagy 2 méterre felcsapódik.

Hobby lovas vagyok.

Vihar, egy öreg, gyönyörű csajszi.

Más lovon is szoktam lovagolni, és régen több lovon is lovagoltam, de jelenleg vele lovagolok.

Vihar nem az a kirúgós fajta, inkább ugrik egyet, ha pálcával nógatom odébb. Volt már szerencsém kirúgóssal is. Semmi extra dolog, csak jobban szoritom a lábammal, amikor érzem, hogy kirúg.

A fő kérdésedre vissza térve, hogy miért szeretek lovagolni? Jó kikapcsolódás, gyönyörű helyeket láthatok, jól elfáradok, tele leszek izomlázzal. Boldoggá tesz. Végre kiszabadulhatok a megszokott napjaimból. Hát, most csak ennyi jutott eszembe.

És Te miért szeretsz lovagolni? ....stb.

2010. okt. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!