Szerettek szkanderozni?
Figyelt kérdés
Szerettek és szoktatok szkanderozni? Milyen gyakran? Mikor szkanderoztatok sokat? Lány vagy, vagy fiú? Meséljétek el a szkanderes élményeiteket. Milyen érzés lányoknak, amikor lenyomnak egy fiút szkanderban, és milyen érzés a fiúknak, amikor a lányok lenyomják őket? Kort és nemet is írjatok!2021. máj. 29. 20:58
2/17 anonim válasza:
Lol kit nyom le egy csaj. Az eleg gaz... De ezek a beteg kerdesek meg gazabbak.
3/17 anonim válasza:
Én ismerek olyan csajt, aki kisujjal lenyomna téged! 💪😝
5/17 anonim válasza:
Engem tutinem 😀 en 15 eve gyurok
6/17 anonim válasza:
Gyúrás nem egyenlő a szkanderral. Nem szkanderra gyursz és nincs is technikád, úgy egy technikát jól ismerő ellenfel ellen eselyed nem lenne lehetnek akar 60as kezeid is.
7/17 anonim válasza:
Kezem? Karnak hivjak. Am szkanderoztam mar eleget.
9/17 anonim válasza:
Gyerekkoromban szerettem. Voltak vicces, meglepő eredmények is.:) Később úgy alakult, hogy egyre kevesebb lehetőség volt rá. Azon a szinten vagyok vele, hogy ha esetleg olyan ellenfél adódik, akivel hasonlóak vagyunk, akkor belemegyek, de céltudatosan nem megyek utána.
10/17 anonim válasza:
Imádok! Pedig 17 éves lány vagyok :D Mindenkit levereeeeek! (mármint azér nem.. xdd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!