Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kell ujjal fütyülni?

Hogyan kell ujjal fütyülni?

Figyelt kérdés
Mindig eszembe jut a kosaras edzőnk, aki edzések végén a síp helyett a szájába tette két ujját és mindig úgy fütyült össze minket. Mi a technikája ennek a fütyülésnek?

2021. máj. 21. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne, olyan béna vagyok :D. A mi tesitanaraink csak a sípot ismerik :(.
2021. máj. 21. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Youtuben van rengeteg tutorial.

Nekem nem sikerült még, feladtam

2021. máj. 22. 02:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Én is láttam videókat, de nekem sem sikerül. Gondoltam hátha van valaki itt, aki jobban el tudja magyarázni.
2021. máj. 23. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Ez engem is érdekelt egy időben. De nem ment. Valószínűleg rosszul csináltam, vagy simán csak a fogazatom sz@r hozzá.
2021. máj. 31. 05:20
 5/6 anonim válasza:
79%

Engem is nagyon érdekelt a dolog (két ujjas technika) és olyan sokat gyakoroltam hogy végre sikerült. Semmilyen ördöngösség nincs benne, csak gyakorolni kell.

A technika:

Attól függően, hogy ki bal-illetve jobbkezes, a hüvelyk és a mutató (vagy hüvelyk - és nagy, attól függ kinek hogy jobb) bevesszük a szánkba, és a nyelvünket hátrafelé nyomjuk. Gyakorlatilag a nyelvünk vége és a szájpadlás közti rész töri meg a levegőt (a nyelvünket felfelé, hátrafelé kell nyomni). Nekem az első két fogam közt van 5 perc szünet, szóval a fogak ezt nem befolyásolják. A kulcsszó a gyakorlás. Én már majdnem feladtam mikor végre sikerült. Valakinek fél hét, valakinek fél év. De mindenki képes rá, vagy gyakorolni kell!

2021. júl. 15. 14:15
 6/6 anonim válasza:
79%

#5 vagyok

Még azt elfelejtettem, hogy

- előtte mossunk kezet, vagy legalábbis ne koszos kézzel próbálkozzunk

- ne egy bérházban vasárnap reggel 6kor, mert ha sikerül akkor annak azért van hangja

Sok sikert mindenkinek! ;-)

2021. júl. 15. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!