Hogyan kell ujjal fütyülni?
Youtuben van rengeteg tutorial.
Nekem nem sikerült még, feladtam
Engem is nagyon érdekelt a dolog (két ujjas technika) és olyan sokat gyakoroltam hogy végre sikerült. Semmilyen ördöngösség nincs benne, csak gyakorolni kell.
A technika:
Attól függően, hogy ki bal-illetve jobbkezes, a hüvelyk és a mutató (vagy hüvelyk - és nagy, attól függ kinek hogy jobb) bevesszük a szánkba, és a nyelvünket hátrafelé nyomjuk. Gyakorlatilag a nyelvünk vége és a szájpadlás közti rész töri meg a levegőt (a nyelvünket felfelé, hátrafelé kell nyomni). Nekem az első két fogam közt van 5 perc szünet, szóval a fogak ezt nem befolyásolják. A kulcsszó a gyakorlás. Én már majdnem feladtam mikor végre sikerült. Valakinek fél hét, valakinek fél év. De mindenki képes rá, vagy gyakorolni kell!
#5 vagyok
Még azt elfelejtettem, hogy
- előtte mossunk kezet, vagy legalábbis ne koszos kézzel próbálkozzunk
- ne egy bérházban vasárnap reggel 6kor, mert ha sikerül akkor annak azért van hangja
Sok sikert mindenkinek! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!