Futásnál szűkebb ez a tartomány, mert a séta és a futás közben van egy ugrás. Ha már futsz, akkor ahhoz kell egy bizonyos mennyiságű energia. A lassú és a gyors futás között kb. 2x sebesség különbség van.
Bringázni viszont lehet már 10 km/h-val is és lehet folyamatosan haladni 30-cal is. De az igazán nagy külöbség az, hogy 20 km/h felett elkezd számítani a légellenállás.
2021. máj. 18. 11:39
12/17 A kérdező kommentje:
Azt azért nem hiszem, hogy ennyivel jobban fogyasztana a biciklizés mint a futás, engem a biciklizés nem fogyasztott annyira mint a futás, de amúgy lehet, hogy alkatfüggő?
Egyébként nekem is kalkulátor számolta nem én
2021. máj. 18. 12:05
13/17 anonim válasza:
A futásnál nincs jobb fogyasztószer.Sokan nem fogynak tőle és abbahagyják. De ez azért van mert az emberek nagy része mikor befejezi a "futóedzését" akkor hazamegy,mert azt hiszi végzett.Csakhogy nagy részük úgy megy haza,hogy nincs tisztában azzal,hogy az a mennyiség amit ő edzésnek vélt,valójában nem több mint egy könnyed bemelegítés. Én mikor igazán elememben voltam a 8. km-nél kezdtem el egyáltalán izzadni úgy komolyabban.
2021. máj. 18. 12:09
14/17 anonim válasza:
Senki nem állított olyat, hogy a bringázás jobban fogyaszt.
Nem kalkulátort használtam, hanem normális pulzusmérést.
15 km futás az kb. másfél óra. És erre írtam én is, hogy ez inkább 1200 kcal lesz.
Másfél óra tekerésre írtam, hogy az kb. 1000 kcal. (Persze tempósabban lehet több is, de azt bírni is kell.)
A bringázás előnye, hogy 6 órát lazán lehet bringázni. Futni viszont szinte bármilyen időben ki lehet menni.
2021. máj. 18. 12:12
15/17 anonim válasza:
Embertől függ. Ha dagadt vagy akkor meglátszik de akárhogy is számolunk az kevés Még ha sovány is vagy. Én általában napi 1000 kalóriát égetek el és még így is alig fogyok. Én inkább napi,nem a heti 1000 kalóriára gondolnék,de nyilván erre nyincs mindenkinek ideje, szóval ajánlanék 400-600 megpróbálni naponta,nem olyan nehéz és még többre is mész vele mint heti ezerrel.
2021. máj. 18. 12:45
16/17 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de heti 1000 kalória égetés sporttal az nem sok. Én 2nap alatt szoktam ennyit égetni sporttal, az heti 3500 kcal. Nyilván attól függ, mi a célod, nekem fogyás, ahhoz ez édeskevés lenne.
2021. máj. 18. 16:00
17/17 anonim válasza:
Hat ha elosztod 7el akkor az napi 143 kcal... mintha az egyik etkezesed kb 1/3at nem enned meg. Az nem sokat szamit... de am ez igy hulye kerdes. Nemtudjuk mennyit viszel be egy nap. Az a lenyeg h tobbet egess el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!