Melyik a kedvenc sportotok es miert?
Figyelt kérdés
Illetve ti szoktatok sportolni?2021. máj. 15. 20:54
1/9 anonim válasza:
Kézilabdázok, így nekem ez a kedvencem :)
Viszont a szertornát is szeretem nézni
2/9 Metionin válasza:
Balett, szeretem hogy közben úgy érzem, teljesen uralom a testemet és hogy átmozgat. Amellett, hogy sok mindent ki lehet benne fejezni szavak nélkül, piszkosul lefáraszt és fejleszti azt a képességet, hogy mosolyogjon az ember akkor is, ha fáj. A másik a jóga, jól jön a balett mellé, erősít és kipucolja az agyam (nem ilyen meditálósat csinálok, inkább nyújtok és erősítek). Na meg nem elhanyagolható, hogy marha jól néz ki az ember tőlük :D
3/9 anonim válasza:
Erősember sport (illetve az erőemelő gyakorlatok közül a felhúzás).
4/9 anonim válasza:
Szertorna a kedvencem, mert általános iskolás és gimis koromban arra jártam.
De mostmár kondizom, ez a nagy szerelem, meg az ezzel kapcsolatos minden információ.
5/9 anonim válasza:
Röplabda, kondi, úszás, kerékpározás
6/9 anonim válasza:
Asztalitenisz (Ez az egyetlen sportág amiben rengeteg sikerélményem volt, minden másban béna vagyok főleg a csapatsportokban. Asztalitenisszel még versenyen is részt vettem).
7/9 anonim válasza:
Box, de minden küzdősport nagyon jóféle. Ezeken kívül biciklizés, úszás, röplabda.
8/9 anonim válasza:
Az atlétikát szeretem, mert tényleg a testnek minden részét átmozgatja. kitartásra ösztönöz, emellett szinte mindenki megtalálhatja benne a neki való sportot, hiszen a futás-ugrás-gyaloglás-dobáson belül is széles a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!