Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 évesen hajlékonyság?

16 évesen hajlékonyság?

Figyelt kérdés
1 spárgám lent van, megy az állásból híd, bógni és ilyesmi alap dolgok, de arra gondoltam, nyáron ráedzenék a derekamra és a spárgáimra. Ebben a korban még van lehetőség viszonylag sokat fejlődnöm?

2021. máj. 5. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Igen, én is mostanában fejlesztem magam ilyen téren😁 Hajrá Csajszi!!🥰

17/L

2021. máj. 5. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

16 évesen? Olyan rohadt fiatal vagy, hogy arra is van lehetőséged, hogy elutazza a Marsra. Ne viccelj már!

Én 21 évesen találtam ki, hogy szeretnék kyokushin karatézni, ahol nem hátrány, hogy ha tudsz fejmagasságot rúgni. Gyakorlatilag fél évnyi napiszintű jógázássál úgy kinyújtottam magam, hogy állásból lecsúszok spárgába.

2021. máj. 5. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, nekem az anyukám 40 évesen nyújtotta le a spárgáit, amikor azt mondta az orvosa, hogy nagyon merev és ez egészségügyi problémákhoz vezethet
2021. máj. 6. 09:44
 4/4 Metionin ***** válasza:
62%
Persze, simán.
2021. máj. 6. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!