Lányok, ez már nagyon vékony testalkat szerintetek is?
Figyelt kérdés
Én férfi vagyok, és most kezdtem "testépítésbe", mert nagyon vékonynak találom magamat, csak kis izom van rajtam.
Ehhez hasonló a testalkatom (netes képek), sőt szinte ilyen:
Szerintem ez nagyon vékony, és legalább egy 10kg-ot szeretnék felszedni.
2021. máj. 1. 12:48
2/8 anonim válasza:
Az ilyen alkatokat lehet a legjobban gyúrni. Igen, rád férne egy kis izom. 💁🏻♀️
3/8 anonim válasza:
Legalább nem kell zsírt leadnod, így elkezdhetsz izmot növelni, ahhoz ez az alkat teljesen jó. Egyél többet és növeld a súlyokat amikkel edzel fokozatosan.
(Nekem pl vékony az ilyen alkat ami neked van, számomra egy pasi legyen min 90kg bár ez nyilvá magasság függő is, de én speciel a 185+cm magas pasikat preferálom)
4/8 anonim válasza:
Vékony, de nem vészesen, bár pár kg még elférne rajtad. Egyébként megjegyzem egy férfi női szemmel mért "értékét" csak kis részben adja a testalkat, sokkal többet számít a stílus, kisugárzás, személyiség. Ettől még sportolj mert az egészséges :)
5/8 anonim válasza:
Vékony, de szerintem jó az alap, formás vagy, szóval edzéssel biztos még jobb lesz ez.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat
2021. máj. 1. 15:35
7/8 anonim válasza:
Igen, de miért lányokat kérdezel róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!