Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok, ez már nagyon vékony...

Lányok, ez már nagyon vékony testalkat szerintetek is?

Figyelt kérdés

Én férfi vagyok, és most kezdtem "testépítésbe", mert nagyon vékonynak találom magamat, csak kis izom van rajtam.

Ehhez hasonló a testalkatom (netes képek), sőt szinte ilyen:

[link]

[link]

[link]

Szerintem ez nagyon vékony, és legalább egy 10kg-ot szeretnék felszedni.

2021. máj. 1. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen,edzzél.
2021. máj. 1. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Az ilyen alkatokat lehet a legjobban gyúrni. Igen, rád férne egy kis izom. 💁🏻‍♀️
2021. máj. 1. 12:52
 3/8 anonim válasza:
85%

Legalább nem kell zsírt leadnod, így elkezdhetsz izmot növelni, ahhoz ez az alkat teljesen jó. Egyél többet és növeld a súlyokat amikkel edzel fokozatosan.

(Nekem pl vékony az ilyen alkat ami neked van, számomra egy pasi legyen min 90kg bár ez nyilvá magasság függő is, de én speciel a 185+cm magas pasikat preferálom)

2021. máj. 1. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Vékony, de nem vészesen, bár pár kg még elférne rajtad. Egyébként megjegyzem egy férfi női szemmel mért "értékét" csak kis részben adja a testalkat, sokkal többet számít a stílus, kisugárzás, személyiség. Ettől még sportolj mert az egészséges :)
2021. máj. 1. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Vékony, de szerintem jó az alap, formás vagy, szóval edzéssel biztos még jobb lesz ez.
2021. máj. 1. 13:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat
2021. máj. 1. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, de miért lányokat kérdezel róla?
2021. máj. 1. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Eleg vekony. Radferne vagy 10kg
2021. máj. 1. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!