Hogyan tudnék ezzel a munkahelyi beosztással edzeni?
Figyelt kérdés
El szeretnék járni futni... Stb. de 24/48-as Security-s állásban vagyok. Azt csak azért említem meg mert mindenhol azt olvasom egymást követő napon ne sportoljunk, hagyjuk regenerálódni a testet. Ha én szabadnapomon elmegyek futni másnap hagyok pihenőt harmad nap már megyek dolgozni szóval kilőve. Így pedig csak 3 naponta tudok elmenni edzeni. Az pedig elég kevés. (Szerintem)2021. ápr. 21. 13:46
1/4 anonim válasza:
az erősen túlzás hogy egymás követő napon ne sportolj.
Inkább ne ugyan azokat az izmokat dolgoztasd meg.
Egyébként a te esetedre egy osztott edzés terv a megoldás.
(ha futsz attól másnap sőt aznap is edzhetsz pl felsőtestre.)
2/4 anonim válasza:
Végülis nem maga a pihenőnap a lényeg, hanem a regenerálódás. Futhatsz két egymást követő napon is, de akkor az első nap legyen könnyebb az edzés, hogy másnap újra energikus legyél.
3/4 anonim válasza:
Aki verseny szinten sportol, az heti 6 napot edz. Na ez, hogy van akkor? :D Bátran menjél futni 2x egymás után. Akkor fogsz fejlődni. Majd a 3. napon pihensz.
4/4 anonim válasza:
Verseny szinten futók 100+km futnak hetente, sokan napi 2x edzenek. Persze erre a szintre el kell jutni, fel kell építeni a terhelést. De nincs ilyen, hogy egymást követő nap ne sportoljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!