Milyen edzés fajtát ajánlanátok ami hasznos, de nem megterhelő?
Nagyon vashiányos vérszegény vagyok, így akármilyen edzős videót elkezdtem, már az elején kidőltem, pedig a kezdővel kezdtem.
Borzasztó hamar kifulladok, olyankor szédülök, ver a viz, alig jutok levegőhöz. Annak akivel csinálom, annak pedig semmi baja.
5. Emeleten lakunk, ide gyalog szoktam feljárni, bár a harmadikon muszáj megállnom 2-3percre kifújni magam.
Próbálkoztam egy hónapig hozzászoktatni magam fokozatosan a futáshoz, nem igazán jött össze.
Viszont kb 10kiló lehet rajtam plusz. Ebből minimum 6-7kilót le szeretnék adni. Illetve formálodni szeretnék.
Van bármi mozgásforma, edzésterv, akármi amit végig tudnék csinálni produktívan? Mert már nagyon undorodom tükörbe nézni. Elveszi a maradék önbizalmam is.
22l
Először is kezdj el fogyókúrázni! Ez anélkül nem fog menni. Majd utána kezdj el edzeni!
Először is szerintem csinálj napi 10 hasprést és gugolást.
1 hónap múlva kezdj csak valami nagyon egyszerű kardióval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!