Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a deszka jó...

Szerintetek ez a deszka jó minőségű?

Figyelt kérdés
[link] bocs nem tudok linket másolni :/

2021. ápr. 5. 18:39
 1/4 A kérdező kommentje:
jeejj mégis be tudtam másolnii :)
2021. ápr. 5. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném,ugyanaz az egyszerű sima gördeszka anyag,csak azért drágább mett nagyobb. Ehez nagyon sima betont kell találnod,meg trükközni se lehet vele,mert könnyen törik.

Sima talajon el lehet vele gurulni,ha csak arra kell.

2021. ápr. 6. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, érdemes kicsit többet rászánni. Ha gurulni akarsz akkor akár még cruiser is szóba jöhet a decathlonból yamba 500 vagy 700. Vagy ha kicsit többet költenél rá akkor globeok.
2021. ápr. 9. 19:38
 4/4 anonim válasza:
100%
Sima deszkát még kapsz 20-25k-ért elég jó minőségűt ha szerencséd van de longboardot...pff. Nem mondom, hogy nem tudsz legurulni vele a kisboltig vagy valami, de annál többre nem mész vele. Az első deszkám kb a duplájáért vettem és mégis elég 💩volt. Az anyaga gyenge volt, a csavarok egy idő után roncsolták a fát. Azok a kis gumik (magyar nevét nem tudom, angolul "bushings") kb olyanok voltak mintha egy vasdarabot raktak volna oda, emiatt a kanyarodás elég nehéz volt. Én azt ajánlom, hogy szánj rá még pár ezret ha tényleg komolyan gondolod ezt.
2021. ápr. 21. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!