Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az erdőbe a kiránduláshoz ti...

Az erdőbe a kiránduláshoz ti húztok maszkot?

Figyelt kérdés
Ha többen megyünk, akkor én még mindig inkább maszkot húzok, viszont olyan kellemetlen így az erdőben...hiszen pont a friss levegőt nem élvezhetem..:(

2021. ápr. 4. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mint ahogy a horgászathoz sem.
2021. ápr. 4. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem, de mostanában nem is megyek nem egy háztartásban élőkkel, illetve a népszerű tobzódó helyeket amúgy is mindig elkerüljük.
2021. ápr. 4. 11:44
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem, de csak családdal megyek vagy olyan barátokkal, akik már szintén túl vannak az oltásokon.
2021. ápr. 4. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Szánalmasan gyáva extra virusrettego...
2021. ápr. 4. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Alapból nem szoktam olyan helyre menni kirándulni, ahol tömeg van. Akikkel megyek, velük meg nem óvatoskodok. Ha fertőzött, akkor nem a maszkon fog múlni, hogy elkapom-e. Mert, ha már együtt megyünk, akkor nem fogunk két méter távolságot tartani, vagy külön padhoz ülni, ha eszünk stb.
2021. ápr. 4. 13:38
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem
2021. ápr. 4. 14:09
 7/11 krwkco ***** válasza:
94%

Nem.

Úgy tekintem, hogy az szabadidős sporttevékenység, amihez belterületen sem kell maszk. Külterületen meg senkinek sem kötelező. De ha szembe jön valaki egy szűk ösvényen, akkor néhány méterre bemegyek a fák közé, amíg elhalad. Nem biztos, hogy ennek ven értelme, de nem kerül semmibe.

2021. ápr. 4. 14:16
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

7

Látom vannak már itt speciális virusrettego kommandó egységek is :D

Kész röhej ami itt megy pedig igazából sírni kellene

2021. ápr. 4. 17:06
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

8:

Nektek alufóliasisakos vírustagadóknak mindenki rettegő.

2021. ápr. 4. 17:16
 10/11 krwkco ***** válasza:
42%

Ismetlem, nem kerül semmibe. És nem akarom, hogy esetleg fél méterről udvariasan az arcomba köszönjenek. Ha nincs igazam, tettem egypár felesleges lépést. Ha megfertőződöm, akkor várható, hogy jónéhány kirándulás elmarad.

Ha gondolod, magyarázd el, hogy miért nincs igazam. De lehet, hogy jobb ha nem.

2021. ápr. 4. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!