Ezt milyen korban lehet elkezdeni?
Figyelt kérdés
Az van, hogy szeretnék elkezdeni a myproteinről rendelni de nem tudom, hogy milyen korban lehet ezt elkezdeni. Ti hány éves korotokban kezdtetek el rendelni az oldalról?2021. márc. 30. 21:46
1/4 anonim válasza:
Hat elvileg 18 eveskorodtol lehet rendelni arrol az oldalrol mert akkor lesznek teljesen kifejlettek az izuleteid
De kezheted elobb is csak akkor nagyon vigyazni kell hogy mennyit iszol egy nap!
2/4 anonim válasza:
Helyedben nem vennék, hanem megtanulnek fozni, kaloriat szamolni, makrok, stb...
3/4 anonim válasza:
Ezektől bajod nem lesz, max felesleges. Neked, még, vagy amúgy is. Én 17 évesen már ittam edzések után proteint. Most így 16 évvel később már nem. Helyette beállítottam a kajámat. Nyilván van olyan kiegészítő, amit nehéz pótolni és sokkal egyszerűbb olyan formában bevinni. Viszont azok haladó szintű kiegek illetve nem fiataloknak való, akiknek még a fejük visszanő.
4/4 anonim válasza:
Amit előttem írtak azt nyugodtan fogadd meg. Egyébként lehet rendelni, én 15 évesen rendeltem, semmi nagy dolog nincs benne, mivel lehetőségem sok nem volt a kaja változtatására így ezzel pótoltam ki, arra meg megfelel, ha jól tudod kihasználni az előnyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!