Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezt milyen korban lehet...

Ezt milyen korban lehet elkezdeni?

Figyelt kérdés
Az van, hogy szeretnék elkezdeni a myproteinről rendelni de nem tudom, hogy milyen korban lehet ezt elkezdeni. Ti hány éves korotokban kezdtetek el rendelni az oldalról?

2021. márc. 30. 21:46
 1/4 anonim válasza:
100%

Hat elvileg 18 eveskorodtol lehet rendelni arrol az oldalrol mert akkor lesznek teljesen kifejlettek az izuleteid

De kezheted elobb is csak akkor nagyon vigyazni kell hogy mennyit iszol egy nap!

2021. márc. 30. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Helyedben nem vennék, hanem megtanulnek fozni, kaloriat szamolni, makrok, stb...
2021. márc. 30. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezektől bajod nem lesz, max felesleges. Neked, még, vagy amúgy is. Én 17 évesen már ittam edzések után proteint. Most így 16 évvel később már nem. Helyette beállítottam a kajámat. Nyilván van olyan kiegészítő, amit nehéz pótolni és sokkal egyszerűbb olyan formában bevinni. Viszont azok haladó szintű kiegek illetve nem fiataloknak való, akiknek még a fejük visszanő.
2021. márc. 30. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit előttem írtak azt nyugodtan fogadd meg. Egyébként lehet rendelni, én 15 évesen rendeltem, semmi nagy dolog nincs benne, mivel lehetőségem sok nem volt a kaja változtatására így ezzel pótoltam ki, arra meg megfelel, ha jól tudod kihasználni az előnyeit.
2021. márc. 31. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!