Andreas Münzer mibe halt meg, hogyan volt egész off szezonban verseny szintű szálkásságban?
"Elisabeth Schwarz, Andreas volt élettársa úgy mesélte nekem, hogy Andreasnál valóban utolsó versenye, az 1996-os San José Pro Show után lépett fel belső vérzés, ami valószínűleg élete utolsó 30 óráján át tartott (vagyis a transzkontinentális és a transzatlanti repülőjáratokon is). Iszonyatos fájdalmai voltak. Miután a gép leszállt Münchenben, egyből kórházba szállították, de a műtétje alatt beállt a halál. Túl későn jött a segítség. Nem igaz az a mendemonda, hogy visszautasította a vérátömlesztést. Az a híresztelés is keringett, hogy a vérzést egy szájon át szedett – mellesleg nem szteroid-jellegű szer, a Cytadren (Aminoglutehimid) okozta."
Szálkás pedig úgy volt hogy offszezonban sem evett szinte semmit
Weeks 1-5
500mg daily of test enanthate
152mg daily of parabolan
150mg daily of dianabol
150mg daily of halotestin
20 IU daily of HGH
20 IU daily of Insulin
Weeks 6-8
300mg daily of masteron
152mg daily of parabolan
250mg daily of winstrol tabs
150mg daily of halotestin
50mg daily of winstrol inj
24 IU daily of HGH
Weeks 9-10
200mg daily of masteron
100mg daily of winny inj
200mg daily of halotestin
400mg daily of winny tabs
24 IU daily of HGH
Insulin daily
IGF-1 daily
Days 1-3 leading up to show
aldactone, lasix
plus Weeks 1-10 ephedrine, aspirin, clenbuterol, valium, captagon, cytomel
Ugye ugye?:D Az első hétbe belehalnék sztem...
ronnienak is hasonló az adagja.
Olvastam, hogy a clenbuterolt nem is számolja csak kiönti a markába és betolja.
neviccelj ezek nem napi adagok hanem az egész heti (5 napi adag)
150 mg dianabol pl, az amcsi dianabol ugyanaz mint a thai anabol 5 mg-os. Tehát ebből 6-ot szedett naponta.
Ronnie ennél többet szed. Annyi, hogy münzer szedett erős metiltesztót is emellé halotestint, meg növekedési hormonokat. Az insulin meg alapból divat volt anno. Még jobban beviszi a kaját az izmokba.
ezen viszont meglepődtem:
25 mg-os tabletták vagy valamit elnéztem????
Ez egy elefántnak is kemény lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!