Ha kilépek a sportklubból, akkor ki fogják nekem adni a kék kiskönyvemet?
Arról a kiskönyvről van szó, amely a versenyzőknek kell, és abba megy a sportorvosi alkalmassági is, kép is van benne.
Másik kérdésem: Ha átmegyek egy másik sportklubhoz, akkor ott adnak új kiskönyvet, vagy a régit kell vinni, és újra kell csináltatni a sportorvosit is?
Ezen kívül, ha valahol a versenyzői múltam igazolásàt kérik, akkor ahhoz a kiskönyv kell?
Szerintem a legtöbb helyen már néhány éve nincsen kiskönyv, hanem elektronikusan csinálják (kártyarendszer van).
Ha tényleg mégis kiskönyvet használtok, akkor azt a régi klubod kilépéskor odaadja, és viszed a másik klubba. A sportorvosit évente kell frissíteni, hogy versenyezhess, de ezt az engedélyt lényegében klubtól függetlenül kapod (egy évre). Azt az új klubban beszéld meg, hogy hogyan adminisztrálják az átigazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!