Létezik hogy ezért híztam vissza?
160cm vagyok es 51kg, akkor erzem jol magam a boromben ha 48kg korul vagyok. Elkezdtem sportolni minden nap, emellett normalisan etkezem, ami annyit jelent hogy megeszem amit epp megkivanok, de nem zabalom tele magam ha nem vagyok ehes.
Egy masfel ket hete minden reggelire kalacsot ettem, melle teat, igy kb naponta 200-300kaloriaval tobbet vittem be, de ugyanugy mozgok minden nap, es kb 2 kilot hiztam az elmult masfel hetben... letezik hogy csak a peksuti miatt? Marmint hogy azt reggeliztem? Ezelott minden reggelire csirkes salatas kenyeret ettem. Amu kb szerintem ugyanannyi kaloria mint egy vagy egy fel kalacs
Fogyjál le 40 kg-ra ez még túl kövér, gondolom a hason sok a zsír, narancsbőr is van itt ott, konyhásnénis tricepsz is befigyel.még 10 kilót adjál le nyárig, akkor már jobban fogsz kinézni.
2-es voltam.
Remélem így már tudtam segíteni.
"emellett normalisan etkezem, ami annyit jelent hogy megeszem amit epp megkivanok"
Nem, a normális étkezés nem ezt jelenti. Ha egész nap pizzát kívánok, akkor normális az étkezésem? :D
Ha normálisan eszel, akkor nem is kell számolni a kalóriákat, mert épp elég. Ha napokig többletben vagy, akkor igen, nyilván amiatt híztál. Mondjuk ezen az 1-2 kilón felesleges lamentálni, mert az víz meg egy szarás kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!