Kb 13-14 km-es távokra és évente 1-2 20-25 km-es túrára szerintetek a belinkelt görkorcsolya jó lehet?
itt a link: [link]
Nem vagyok túl igényes, napi 9 km-re az 5000 Ft-os Auchanos görkorcsolya is megfelelt, csak már évek óta nyúzom szegényt, és gondoltam, itt az idő leváltani.
Nem mondom hogy ez rossz, de próbálj ki egyszer egy igazán jót is, és átértékeled egyből a kérdést.
Nekem is voltak ilyen-olyan ehhez hasonló korijaim, aztán egyszer megleptem magam egy K2 korival. Na akkor jöttem rá, hogy milyen ég és föld különbség van a korik között. Azóta a többi nagyon kényelmetlennek tűnik a K2 mellett.
Ráadásul amit linkeltél, nem is számít olcsónak ebben a noname kategóriában, ennyiért lehet venni egy alap K2-t, picivel kisebb kerékkel. Én inkább olyat választanék, mint ezt ennyi pénzért. Ha az általad belinkelt mondjuk csak 15 ezer lenne, csak akkor látnám értelmét megvenni.
Nekem elsősorban a 90-es kerekek keltették fel a figyelmemet. Tudtommal ez az ABEC 7 csapágy viszonylag jó minőségű (a 10 a legjobb ugye?) és arra gondolva, hogy a mostani korcsolyám ABEC 3, bizonyára sokkal jobb élményt adna. Viszont nem sok vélemény olvasható erről a worker márkáról, szóval még azért keresgélek.
Nem zárom ki a K2-t,hallottam már, hogy miolyen jó, bár az én minimál fizetésem tiltakozik :D
Ha megnézted volna a linkem, akkor látnád hogy a 80mm-es kerekű K2 korik is ennyibe kerülnek mint ez a worker. Nyilván a 90mm-esek már drágábbak.
A csapágyak ABEC jelölésére ne adj semmit, ez egy parasztvakítás. Kimondottan csapágyakkal foglalkozó üzletekben nem is használják az ABEC jelölést. Ez csak koriknál terjedt el, mint kamu osztályozás, semmi gyakorlati jelentősége nincs, mert egy márkásabb koriban a kisebb ABEC számú csapágyak is sokkal jobbak, mint a gagyibb korik magasabb ABEC számozású csapágyai. Aztán amikor majd csapágyat cserélsz később, akkor érdemes csapágyboltban venni, nem pedig koris boltban. Ugyanis olcsóbban fogsz jobbat kapni, és nem is lesz rajta semmilyen ABEC jelölés.
És ugyanez a véleményem az ILQ csapágyjelölésről is, az is csak koriknál létező parasztvakítás.
Főleg hogy mindegyikbe be fog menni a por hamar, és onnantól már lehet bármilyen szuper minőségű, mindegyik előbb-utóbb nehezebben fog forogni és zajosabb lesz.
Megnéztem, csak én rögtön a 90 mm-es kerékkel rendelkezőket figyeltem ott is. Vonzóbbak a nagy kerekek számomra, mert egyszer azt olvastam, azokkal könnyebb haladni a rossz minőségű utakon is, és ez beégett az agyamba, még ha nem is így van :D
Végülis lehet, hogy megveszem 60 ezerért egyszer élünk alapon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!