Futós közösség?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A munkámmal járó rengeteg ülést szeretném ellensúlyozni, és arra gondoltam hogy elkezdek futni.
Van valami jó online közösség, pl egy fórum ahol lehet tanácsokat kérni, ötleteket és tapasztalatokat megosztani?
Elsősorban az érdekelne, hogy milyen cipőt érdemes venni, milyen ruhát érné meg beszerezni és hogy milyen távot lőjek be kezdésnek, főleg, hogy a térdeim nem épp a legjobbak.
2021. márc. 10. 16:17
1/4 anonim válasza:
Zombies Run! Facebookos csoport - külföldi, de király közösség
2/4 anonim válasza:
Szia, Facebookon pl. A Futók Baráti Köre csoport nagyon jó szerintem, ott kerdezhetsz nyugodtan. A vírus után tudnám ajánlani az Irunmore Sportegyesületet.Viszont mindenképp konzultálj szakemberrel, mert ha nem jó a térded akkor nem biztos hogy a futás a jó megoldás. Először szerintem lehet jobb lenne a gyors séta. A Spuri futóboltban van ingyenes laballas diagnosztika, ott segitenek szívesen cipőt választani.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!
2021. márc. 11. 20:46
4/4 anonim válasza:
Futók Baráti Köre, Egyedül futunk, Futótársak. Fb-on keress rá, lakóhelyenként is vannak futókörök, amiket általában a futónagykövetek működtetnek, így eljárhatsz a helyi közösségi futásokra is, illetve futótársakat találhatsz. Örömteli futásokat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!