Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kinek van itt edzőpartnere...

(:Puszedli :) kérdése:

Kinek van itt edzőpartnere szabadt€ri edzéshez? Vajon egy idegen eljönne?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének. Illetve hol tudok keresni ilyet?

2021. márc. 10. 07:35
 1/7 anonim válasza:

en szeretnénk kijarni edzoparkba, de hasonló cipobeb jarok, nincs nagyon tapasztalatom, jo lenne ha valakivel együtt mehetnék, aki mutatná pár dolgot

teremben jartam anno csoportos trx órákra, van is egy trx kötelem otthon, első sorban az érdekelne :)

2021. márc. 10. 07:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem van saját edzőm de olyan edzőpartnerre vágyom akivel közösen edzünk valamit akár közösen dobáljuk mondjuk a medicin labdát vagy tollas vagy akár kondi park mert nekem kell valami plusz az edzések mellé. Futni is jó lenne csak úgy a korona ellenére a szabadtéri sportokat lehet üzni szóval van miből válogat. Vagy közös yoga.
2021. márc. 10. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Pont ilyen embert keresek már egy ideje! Akivel együtt mennénk futni, sportolni, ötleteket cserélnénk az edzéssel kapcsolatban, biztatnánk egymást az edzésre, és az edzés közben is!

Te merre laksz?😇

2021. márc. 10. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:
ki merre lakik? fiu-lány? azt nem irtátok
2021. márc. 10. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én Pápai vagyok
2021. márc. 10. 15:51
 6/7 anonim válasza:
#1 25/f Bp 9.ker
2021. márc. 10. 21:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Bp. 11ker. 24l
2021. márc. 11. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!