Lehetek papíron sportoló edzőtermi edzéssel és/vagy futással?
Nem a kondibérlet miatt kerdezem. Csak szeretnék egy papírt róla, hogy én sportoló vagyok. Hobbiból edzek teremben és futok. Ezt el lehet intézni, vagy csak versenysport esetén állítanak ki ilyet? Esetleg a terem, ahova járok kiállíthat hasonló papírt? És azon mi szerepel, testépítő?
Ezt egyébként később szeretném megvalósítani, amikor látványosabb eredményeket érek el.
1-es! Hogy érted ezt?
Én járok edzésre, beléptem egyesületbe, van sportorvosi igazolásom és mehetek a terembe.
Ott kérdezd meg, ahova jársz, hogy van-e rá lehetőség!
Egyesület állíthat ki ilyen papírt, de csak úgy simán egy konditerem nem. Az csak egy létesítmény ami edzéshez biztosít helyszínt bárki számára (jelen helyzetben csak a versenysportolóknak), szóval ők nem jogosultak erre.
Keress testépítő egyesületet, és akkor tőlük fogsz kapni tagságit, de azzal számolj, hogy minden ilyen egyesületnek vagy havi díja vagy éves díja van.
2-es vagyok.
Nem tudom ki pontozza le a válaszom, meg miért, de akkor mégegyszer leírom, hogy járok edzőterembe, tehát lehet menni, csak kellenek hozzá a papírok. Versenyengedélyem is van, nem kötelező versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!