Boxra járok, szeretem.De azt olvastam egy plakáton, hogy ha wing tsunt tanulok egy liftben is meg tudom védeni magam. Lehet hogy váltani kellene?
Attól függ...
Mi passzol jobban a jellemedhez? Ehhez nem árt tudni, milyen nemű, korú és alkatú és testi adottságú vagy. No persze az sem mellékes, hogy mi a célja annak, hogy belekezdtél ezekbe.
Szóval csak óvatosan!
Én azt mondom hogy a wing tsunt kerüld kamu az egész
Ezért le leszek pontozva de nem érdekel
A wing tsun semmit nem ér inkább maradj a boxnál
Miért lennél lepontozva? Az oldal kommentelőinek 70%-a fixen a szánalmas wing tsun ellen van, nagyon helyesen. Pont, hogy FEL leszel pontozva.
A kérdés vicces, de provokáció. Szokásos. Neked azt tanácsolom, kedves kérdező, hogy válts! Hajrá, pörgesd a wing tsunt, offold a bokszozt, nem neked való. Sok sikert a liftben! Ugyan senki nem fog téged megtámadni, de előzd meg ezt az egészet azzal, hogy te támadsz. Vess be valami hatékony wing tsun technikát a liftben tartózkodók ellen. Majd ne felejtsd el megírni a tapasztalataidat kommentben. Talán egy óvodás ellen van esélyed. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!