Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tapasztalt túrázókat kérdezek:...

Tapasztalt túrázókat kérdezek: milyen sátrat válasszak?

Figyelt kérdés

Szeretnék kétszemélyes sátrat venni a következő szempontok szerint:

- legyen könnyű és férjen el minél kisebb helyen

- legyen könnyű felállítani. Ez nekem nagyon fontos, nem szeretem, ha sokat kell vesződni a felállítással.

- legyen minél stabilabb a szerkezete

- legyen minél jobb a vízállósága és a hőtartása

Nem vagyok nagyon otthon a témában, ezért olyan véleményére lennék kíváncsi, aki jól ismeri a márkákat és a szerkezeteket. Pl. nem tudom, hogy előnyösebb-e az olyan sátor, ahol külön a belső sátrat is fel kell állítani, vagy ahol egyben van a kettő, tehát csak felállítod a külső részt, és kész is van a sátor.

Pénz: olyan 50 ezer körül gondoltam rászánni, de ha találok olyat, ami nagyon profi és megbízható és jól bizonyított, akkor hajlandó vagyok többet is. Fontosabb, hogy hosszú távon tartós legyen és beváljon, mint hogy olcsó legyen. A legfontosabb az lenne, hogy könnyű legyen, kevés helyet foglaljon, egyszerű de masszív szerkezettel bírjon. Milyen felépítésű sátrak a legjobbak ilyen szempontból?

2021. febr. 28. 11:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Első lépésben a Decathlonban nézz szét! A honlapon megtalálod az összes műszaki adatukat is.
2021. febr. 28. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!