Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért olyan drágák manapság a...

Miért olyan drágák manapság a sporteszközök?

Figyelt kérdés
Legyen szó akár futócipőről, sílécről, ütőről vagy bármi másról. Régen még lehetett olcsón venni ilyeneket normális minőségben. Ma már minden csúcsprofi és minden drága. Pl. egy futócipő baromi drága, és nem hiszem, hogy régen, amikor még nem 50-60 ezres futócipőkkel mentek ki futni az emberek, akkor tönkre ment volna a lábuk emiatt.
2021. febr. 21. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert ma minden bedrágult.
2021. febr. 21. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert rájöttek, hogyha csillivilli, akkor a népek többet kiadnak érte.

Vackot is lehet kapni, de ott nem prioritás a minőség, csak az ár.

2021. febr. 21. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Szerencsére lehet kapni jó áron megfelelő minőségű sportfelszerelést.

Azért tűnik úgy, hogy minden irdatlan drága mert van egy réteg aki megteheti, hogy drága cuccokkal villogjon még akkor is ha semmi szüksége rá. Instán, facebookon azzal lehet begyűjteni a lájkokat...

2021. febr. 21. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem régen sem volt olcsóbb. Most 39 éves vagyok és gyerekként amikor sportoltam akkor is iszonyat drága volt a speciális sportszer, gyakran nem is volt Magyarországon. Internetes rendelés nem volt, évente jártunk Bécsbe..
2021. febr. 21. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert sokan vesznek belőle
2021. febr. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!