Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így jó?

Szerintetek ez így jó?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja edzek (egy héten hatszor 1,5 óra és kb. 1 héten háromszor még 1,5-2 óra séta is társul mellé) az étrendem is megváltozott, sőt a barátaim és rokonaim szerint koplalok, de én nem így érzem. Sokkal boldogabb vagyok amióta elkezdtem és önbizalmam is több lett.

Eleve nem voltam túlsúlyos, igazából sokan nem is értik miért csinálom, de én nem éreztem jól magam a bőrömben, így változtatni akartam.

2021. febr. 14. 19:35
 1/3 anonim válasza:
71%
A heti hat edzés nagyon sok, legfeljebb versenyszinten van értelme ennyit edzeni. Bár kérdés, hogy milyen fajta edzésről van szó, mennyit pihensz és hogyan étkezel.
2021. febr. 14. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, hiszen írod, hogy jól érzed magad.
2021. febr. 14. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy egész testes, kardio, vagy osztottat végzel. De ha jól érzed magad akkor az jó :))
2021. febr. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!