Ezekkel a paraméterekkel tényleg nagyon sovány nő vagyok?
170cm/63kg/45év
Mindig csonti voltam, de szülés után maradt hasam, fenekem, 68kg-mal voltam pár évig, max. a gyereket emelgettem.
Nem éreztem jól magam, alig bírtam lehajolni,stb. Elkezdtem tornázni 2 éve. Nem fogyóztam, de egészségesebb ételeket kezdtem enni, és mostmár heti 3-4x edzek nagyon szeretem, sokat ad nekem lelkileg is, kikapcsol.
Kb. 3-4 hónapja lement 5-6kg, mind a has/fenék/ és főleg comb részről, nagyon jól érzem magam, energikus vagyok, de idegesít, hogy kb. mindenki megjegyzi milyen sovány lettem...:( Az arcom is hosszúkás, tehát ez biztos rádob, abból is biztos lement..
Ma lemértem a centiket is, de nem találok erről jó oldalt, hogy ez most tényleg olyan durván, kevés lenne? Segitenétek?
170cm/62-63kg
kar:28cm
mell:92cm
derék:78cm
csípő:96cm
comb felül:56cm
köszönöm szépen
Egyáltalán nem. Nekem 86 a mellem, 67 a derekam, 98 a csípőm, karom és combom a tiéddel megegyező. 167-168 cm vagyok és 60-61kg. Sportos, izmos alakom van, felül szép karcsú, alul van combon és fenéken amit még le akarok adni.
De szerintem még 5 kiló mínusszal sem lennék sovány.
A te adataid nagyon hasonlóak az enyémhez, sőt én még derékban vékonyabb vagyok jóval nálad, úgyhogy semmiképp nem vagy túl sovány.
teljesen jó nő vagy feltehetőleg csinos is de ezt tudod magad is...
;)
biztos a kanfacsaró bűzben csak pozitív visszacsatolást(áliász sok helyeslést)kapsz fogni
Köszönöm szépen mindannyiótoknak!
Akkor elengedem ezt a dolgot...
Utolsó: :D
Kedves Metionin,
igen, pontosan ugyanez van szerintem nálam is.. új gatyákat kellett vegyek, a hasam, derekam látványosan tónusosabb lett.. én úgy érzem majd kicsattanok kívül-belül..
De elbizonytalanítottak ezekkel a mindennapi amúgy jóindulatú kérdésekkel, megjegyzésekkel...
Soha az életbe nem méregettem magam,most meg centizgetek itt 40 felett.. röhej..:D
Nagyon köszönöm a válaszodat! :)
Hajrá, hajrá kockahas! :D
Balett..váó...szuper lehet!
és kööösziiiii!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!