Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezekkel a paraméterekkel...

Ezekkel a paraméterekkel tényleg nagyon sovány nő vagyok?

Figyelt kérdés

170cm/63kg/45év

Mindig csonti voltam, de szülés után maradt hasam, fenekem, 68kg-mal voltam pár évig, max. a gyereket emelgettem.

Nem éreztem jól magam, alig bírtam lehajolni,stb. Elkezdtem tornázni 2 éve. Nem fogyóztam, de egészségesebb ételeket kezdtem enni, és mostmár heti 3-4x edzek nagyon szeretem, sokat ad nekem lelkileg is, kikapcsol.

Kb. 3-4 hónapja lement 5-6kg, mind a has/fenék/ és főleg comb részről, nagyon jól érzem magam, energikus vagyok, de idegesít, hogy kb. mindenki megjegyzi milyen sovány lettem...:( Az arcom is hosszúkás, tehát ez biztos rádob, abból is biztos lement..

Ma lemértem a centiket is, de nem találok erről jó oldalt, hogy ez most tényleg olyan durván, kevés lenne? Segitenétek?

170cm/62-63kg

kar:28cm

mell:92cm

derék:78cm

csípő:96cm

comb felül:56cm

köszönöm szépen

2021. febr. 13. 16:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem. Nekem 86 a mellem, 67 a derekam, 98 a csípőm, karom és combom a tiéddel megegyező. 167-168 cm vagyok és 60-61kg. Sportos, izmos alakom van, felül szép karcsú, alul van combon és fenéken amit még le akarok adni.

De szerintem még 5 kiló mínusszal sem lennék sovány.

A te adataid nagyon hasonlóak az enyémhez, sőt én még derékban vékonyabb vagyok jóval nálad, úgyhogy semmiképp nem vagy túl sovány.

2021. febr. 13. 16:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normál alkatod van.
2021. febr. 13. 17:14
 3/15 anonim ***** válasza:
25%

teljesen jó nő vagy feltehetőleg csinos is de ezt tudod magad is...

;)

biztos a kanfacsaró bűzben csak pozitív visszacsatolást(áliász sok helyeslést)kapsz fogni

2021. febr. 13. 18:17
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindannyiótoknak!

Akkor elengedem ezt a dolgot...

Utolsó: :D

2021. febr. 13. 18:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem
2021. febr. 13. 20:10
 6/15 Metionin ***** válasza:
Sokszor ha az ember szálkásodik, ruhában soványabbnak néz ki, biztos ezért szólnak be. Én is most pont így vagyok, centikben összébb mentem pl. a tavalyi formámhoz képest, de kilóban ugyanott vagyok, a tavalyi nadrágok bők lettek rám stb. Láthatóan van rajtam izom ha pl. tornadresszben vagyok de egy sima pólóban meg farmerben többen megjegyezték már az utóbbi időben, hogy fogyok, baj van? Pedig csak izmosabb lett a fenekem, combom és a hasamon is lassan kijönnek a kockák. Meg a vállam se az a szögletes csontos mint régen, szóval ha jobban megnéznének, látnák hogy nem fogytam. Én már elengedtem, nem fogok idegeneknek magyarázkodni.
2021. febr. 13. 21:46
 7/15 A kérdező kommentje:

Kedves Metionin,

igen, pontosan ugyanez van szerintem nálam is.. új gatyákat kellett vegyek, a hasam, derekam látványosan tónusosabb lett.. én úgy érzem majd kicsattanok kívül-belül..

De elbizonytalanítottak ezekkel a mindennapi amúgy jóindulatú kérdésekkel, megjegyzésekkel...

Soha az életbe nem méregettem magam,most meg centizgetek itt 40 felett.. röhej..:D

Nagyon köszönöm a válaszodat! :)

2021. febr. 13. 22:07
 8/15 Metionin ***** válasza:
Áh tényleg, el kell engedni. Minap összevont csoportban voltam balettórán, akik nem láttak régebb óta, ott ugráltak hogy úristen de izmos lettem, aznap reggel meg egy volt munkatársam kérdezte meg hogy rengeteget fogytam, ugye nem lettem anorexiás? :D Nálunk nem én méregetek hanem a balettmester, szóval még benézni se tudom és tuti hogy csak centikben lettem tónusosabb, kiló az szinte dekára ugyanannyi mint már vagy 2-3 éve lenni szokott. Szóval tojok rá és idén megpróbálom elérni a rendes kockahasat :D
2021. febr. 13. 22:14
 9/15 A kérdező kommentje:

Hajrá, hajrá kockahas! :D

Balett..váó...szuper lehet!

és kööösziiiii!

2021. febr. 13. 22:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Remélem a leendő párom is ilyen paraméterekkel fog büszkélkedni gyerek után, mint te kedves kérdező :))
2021. febr. 14. 14:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!