Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sima vízen kívül ki milyen...

A sima vízen kívül ki milyen folyadékot iszik sportolás alatt, esetleg után?

Figyelt kérdés

Elsősorban hosszútávfutók és egyéb hosszú edzéseket csináló sportolók válasza érdekelne. Nyilván egy 5 km-es futáshoz nem kell víznél több, de már 15-16 km körüli futásaim vannak és úgy érzem, hogy nem ártana valami más is.

Profi sportital, izotóniás italpor, (hígított)gyümölcslé, alkoholmentes sör, stb ha valaki használ valamit, akkor érdekelne, hogy neki mi vált be.

2021. febr. 10. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

izotóniás:

régen isostar

de a decatlonos is bőven jó jók a tákiegeik!

müzliszelet-energiaszelet más kaják proztein izó-zselé-tényleg nagy a választék és ízletesek-szóval jó

2021. febr. 10. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sima gyumolcslevet
2021. febr. 10. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

a sima gyümölcslé a legrosszabb választás sportolás alatt....

azt csak egy esetben ajánlanám.....

2021. febr. 10. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nézd nekem bevált. Tudom a cukor hirtelen le fel ugrása miatt nem jó, de én minden sorozat után kortyolok egy kortyot, szóval nem esik le, kitapasztaltam magamnak az évek alatt. Először szőlőcukros vizet ittam azzal megjártam ez miatt a fel le ugrás miatt, de ha ésszel van, akkor sok pluszt tud adni. Én még patikai sóval sózott sima állott vizet is szoktam, de ezt mindenki magának probalgassa.
2021. febr. 10. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:
persze ígyvan mindenki részben magán kisérletezene de a globálisan edzők(endurANCE=FUTÁS KERÉKPÁR ILYESMI)EDZŐK NEM AJÁNLJÁK...
2021. febr. 10. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Juuuuj elnézést, valahogy nem regisztráltam, hogy futóknak szól a kérdés. Ezesetben a 2# válaszomat ne vegyétek figyelembe!
2021. febr. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!