Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol erdemes Crossfit edzesekre...

Hol erdemes Crossfit edzesekre jarni Szegeden?

Figyelt kérdés
Leginkabb olyanoktol szeretnek valaszt kapni, akik regota uzik ezt a sportot es megfordultak tobb edzoteremben is, amik eltero felszereltseggel rendelkeznek. Ar/ertek aranyban a Kolibri fitneszt talaltam korrektnek, csak mivel meg sosem voltam ott, igy nem tudom, hogy megeri-e. Igen tudom, hogy ez a sport nem igenyel komoly felszereltseget es vannak kulon erre specializalt edzotermek is, amiknek a berlet arat kicsit sokkallom, de valoban megeri azt a plusz koltseget? Edzok hozzaallassa a kezdokhoz, mennyire veszik komolyan stb. Ilyen es ehhez hasnlo dolgokra lennek kivancsi. Koszonom.

2021. febr. 5. 07:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez pont nem tűnik komolynak.

A Crossfit Treceseket, Strong Bodysokat ismerem látásból versenyekről, szerintem inkább ezek közül válassz.

2021. febr. 5. 07:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, en is komolytalannak gondolom, ezert is vagyok kivancsi masok velemenyere. Azert koszonom a valaszodat, a Crossfit Trec lenne meg a masik opcio.
2021. febr. 5. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
A crossfitben komolyan veszik a kezdőket, egy alaptanfolyamot kell elvégezni. Azért kell felszerelés, airbike, evezőgép, súlyzó rudak/tárcsák, kettlebellek, húzódzkodó állványok, stb. Részben a felszerelés, de leginkább a hozzáértés miatt megéri a magasabb ár. Én crossfitezem rendes teremben, voltam pár helyen, de mind crossfit terem volt. Ezekben megvan a megfelelő felszerelés, meg az edzők is jók voltak. Ilyen Kolibri félét csak videón láttam, végülis mozgás, de a crossfithez nem sok köze van.
2021. febr. 5. 17:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Remek, akkor te konkret cross termekbe jarsz? Az Elite Fitness-ben voltal mar? Amugy remelem a jelenlegi valaszadok kozul egyik se edzoterem tulajdonos 😀
2021. febr. 5. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előző két választ is én írtam.🤣 Nem vagyok terem tulajdonos.

Az Elite Fitnessben nem voltam, győri vagyok, itt járok egy terembe, egy-egy alkalommal voltam máshol, utazások alkalmával. Thor Gym-ben, Pécsen, Egerben, Ausztriában néhány helyen.

2021. febr. 6. 07:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaah, jo, nem tudtam 😀 de azert koszonom a valaszaidat, meg hogyha gyori is vagy 😀
2021. febr. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!