Fürdőruhamentes naturista szauna Bp vagy közelében?
Olyan szaunát keresek a párommal, ahol nem néznek hülyének, hogy nem egy műszálas bikiniben meg papucsban aszalódnék, hanem meztelenül.
Tehát a lepedő csak magam alá (és nem beburkolózva), és a zuhany/merülő/medence is meztelenül használható. Nyilván a büfé és közösségi részek lepedőben.
Tudtok ilyenről?
Persze covid után.
Bükfürdőn voltam ilyenben, hatalmas elmeny volt amikor felteptem az oltozo ajtajat es 2 hatalmas mu didko meredt ram egy milfrol xd azt hittem rossz helyen jarok, de kiderult hogy koedukalt az oltozo es hogy naturista a szauna. Van kialakitva nudista furdozo resz is kulon, en is baratnommel voltam, teljesen korrekt hely.
De egyebkent gugliba beutod kiad csomot.
24/F
Köszi
Én is voltam pár helyen, Esztergom, Szentendre, Hévíz csak még gyűjtöm az ötleteket.
A legtöbb helyen a szaunában oké a natúr, de a medencéhez fel kell venni a fürdőruhát ami másodjára nyilván vizes meg macera is...
Ezért keresek olyat, ahol a medencés, esetleg napozós rész is naturista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!