Melyik sportra gondolok? Fitness? Akrobatika? Vagy ez csak az álomsportom?
Tehát, annyi helyen kerestem mi az a sport amit szeretnék, de sehol nem találtam. Talán a fitnesz az de annak is annyi változata van, hogy nem tudtam kiigazodni. És azt egyből elutasítanám,amiben ilyen hülye jelmezben kell ugrálni.
Szerintetek melyik sport illik ezekre?? :
Vannak benne akrobatikus elemek: rundel, flikk,bógni, arábel, szaltó, kézenállás, támlázás,kézenát, fejenát-ugrás, kiszúrás... stb. stb. (ilyesmi)
És szükség van benne hajlékonyságra (spárga, híd...) de ne legyen túlzás.
Szeretem még a szekrényugrást és a trambulint.
Egyébként szertornázok, mellette szeretnék valami jobban hozzám passzolót. Ja és szeretek táncolni, de inkább fiús stílusom van :)
A válaszokat előre is köszönöm :D
Köszönöm! Utánanézek.
Te hol tanultad, hogy kerültél ehhez a sporthoz? :)
A művészi torna ha jól tudom ma már ritmikus gimnasztika néven fut, és nincs benne akrobatika. Amiről te beszélsz, szerintem az leginkább a fit kidre hasonlít.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, a ritmikus sportgimnasztikával az a baj, hogy túlságosan a hajlékonyságra teszi a hangsúlyt és nincsenek benne akrobatikus elemek.
A fit kid tényleg jó, köszi! Tetszenek az elemek, csak sok benne az "ugri-bugri", vagyis ez a táncszerű riszálás. :)
Meg úgy tudom (bár a videóban nincs) kell jelmezt venni meg esetleg ilyen eszközt/tárgyat és aszerint ugrálni. Pl. ez: [url] http://www.youtube.com/watch?v=24WVQm-ROPo[/url]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!