Testépítéshez tudtok ajánlani vmi. Jó multivitamin és ásványi anyag terméket?
Figyelt kérdés
legjobb lenne az olyan amit inni kell,nem tablettás.2010. aug. 15. 11:59
1/6 anonim válasza:
Amit inni kell? hmm... ilyet nem tudok. De nővérem most terhes és ő Elevitet szed. Ha terhes nőnek jó akkor szerintem egy testépítőnek több mint tökéletes. Van benne minden ami kell a szervezetnek. Kérlek ne nézzetek hülyének :3 inkább csak cáfoljatok rá ha rá tudtok.
2/6 anonim válasza:
Tessék itt van mi van benne:
Vitaminok
A-vitamin 3600 NE
D3-vitamin 500 NE
B12-vitamin 4 µg
E-vitamin 15,0 mg
B1-vitamin 1,60 mg
B2-vitamin 1,80 mg
B6-vitamin 2,60 mg
Nicotinamid 19,0 mg
Biotin 0,20 mg
Calcium pantothenát 10,0 mg
Folsav 0,80 mg
C-vitamin 100 mg
Ásványi anyagok
Vas 60 mg
Kalcium 125 mg
Magnézium 100 mg
Foszfor 125 mg
Nyomelemek
Réz 1,00 mg
Mangán 1,00 mg
Cink 7,50 mg
Engem meggyőzött XD
3/6 anonim válasza:
az a C vitamin nagyon kevés. min 1g. Van egy pár amire azt mondják h elég jó: Multi-X, Multi-Pro Pak. Ha elmúltál már 18 és tényleg komolyan csinálod akkor: Monster 100-Pak, Animal-Pak, Brutal Pak. Ezek direkt sportolóknak (az utóbbi 3 testépítőnek) van.
4/6 anonim válasza:
Vegyél valami PAK-ot, aztán turmixold össze, és azt már lehet inni :D
5/6 anonim válasza:
ha nem akarsz rá nagyon sokat költeni, és mégis erőset akarsz, akkor a daily one (scitec) a legjobb, én is azt szedem általában.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 16. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!