Úgy, hogy mostanában néha fáj kicsit a tüdöm azért heti 2-3 alkalommal lehet edzeni 30-40 percet?
Figyelt kérdés
Vagy addig ne edzek semennyit ameddig tart ez az időszak cigizni nem cigiztem 3 napja már. Edzeni lehet a tüdő fájdalom az szerintem azért van mert most megy bennem keresztül a covid. De nem produkál olyan erős tünetek. Remélem, hogy nem is durvul el a dolog!2021. jan. 19. 20:09
1/2 anonim válasza:
Orvossal beszélj. Tüdő - szív.
Ha valóban covidos vag, akkor feküdj, szedd a gyógyszert és maradj veszteg, míg meg nem gyógyulsz. Utána meg kíméld magad, fokozatosan térj vissza a normális életformára.
2/2 anonim válasza:
En csak egy edzest hagytam ki covid miatt. Mondjuk 3 nap alatt el is mult. De en mindig edzek ha beteg leszek es 2 nap alatt meg is gyogyulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!