Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Létezik egyáltalán egy jó...

Létezik egyáltalán egy jó tippmix tippes oldal, csoport bármi?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok azzal, hogy ha olyan jó tippeket tudna valaki, akkor nem lenne rászorulva, hogy én fizessek neki a tippekért, megcsinálná magának a nagy profitot.

De valamit nem tudtok, ami legalább heti 2-3 nyerő szelvényt ad? Valami kiskapu csak kell legyen? Hiszen én is látok folyamatosan olyanokat a fogadóirodákban, akik rengeteget nyernek? Több éve sportfogadok, követem a meccseket meg a csapatokat, de egyszerüen nem jövök rá, hogyan lehetnék nyereséges :-? Ha valaki valami épîtő jellegüt tud, előre is köszönöm!

2021. jan. 10. 20:48
 1/2 anonim válasza:

Találj ki egy stratégiát magadnak. Jobban jársz mintha másoknak küldenéd a “játékpénzed”.

Ha van türelmed hozzá és némi tőkéd a kezdéshez akkor próbáld meg tartani a stratégiád. Ha van 50 ezred kezd el a duplázós, triplázós, többszörözős formát 5-10 ezer forintból. Ha sikeres vagy akkor okos pénzmozgazással ügyesen lehet termelni a pénzt.

Ha nincs türelmed hozzá csináld nagy tétben, reménykedj, hogy nyersz. Ha nem kérj kölcsön, először családtól majd uzsorástól aztán egyre nagyobb tétekkel próbáld visszanyerni a pénzt amivel tartozol és végül a teljes csőd.

Na nyilván nem így kell

ez csak egy szemléltető példa, hova vezet ez az út ha valaki folyton nyerni szeretne.

NINCS olyan aki folyamatosan nyer, ismétlem NINCS.

Türelem, elfogadás és nyilván egy nagy adag szerencse kell ahhoz, hogy profitálj ebből nem az, hogy mások tuti tippjeiért havi 5-10 ezret vagy meccsenkénti 10-30 ezret fizess.

Hajrá!

2021. jan. 15. 02:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Első nem ért hozzá, lehet hosszútávon is nyerni. Hogy szoktál fogadni? Mire, mekkora téttel, hányas kötésben? Ha leírod, akkor elárulom, hol a hiba.
2021. jan. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!