Hogy lehet hogy az Exatlonba alázzák a bajnokokat?
Gyanús nekem is, hogy forgatókönyv alapján megy a műsor. Másként nem is mehet, hiszen a reality műfaja csak a nevében valóságshow, a valóságban bizonyos szintig belenyúlnak, hogy élvezhető legyen. A kékeknek van nagyobb szurkolótábora, tehát elsősorban a kék szurkolókat kell megtartani a tv előtt, ezért többnyire nekik kedveznek, de mivel a pirosak szurkolói is sokan vannak, ezért rájuk is tekintettel kell lenni, így néha a nagy kék-henger után jön egy bajnok-feltámadás. Gyanús jelek a következők:
1) A tavalyi évben (2020) többször is bakizott az operatőr: több alkalommal is úgy filmezték a kihívókat a szálláson, hogy ott voltak a háttérben azok az eszközök (totem, karika, labda), amiket elvileg csak a pályán lehet használni. A kihívóknál mégis ott voltak, tehát nekik megengedték a gyakorlást a szálláson, hogy a pályán jól menjen nekik a dolog, míg a bajnokoknak nem volt erre lehetőségük.
2) Sokszor lehetett tapasztalni, hogy a kihívóknak kedveztek a szervezők: pl. egy alkalommal, amikor az előny a kihívóknál volt, egy plusz kirakós játékot csináltattak a bajnokokkal, ami min. 15 másodperces hátrányt jelentett, míg fordított esetben 3 másodperccel késleltették a kihívó játékos indulását a rajtnál. Több ilyen esetet lehet említeni, ami elég feltűnő volt.
3) A kihívók győzelmeit nem lehet végtelenségig engedni, hiszen akkor a bajnok szurkolók nem néznék a műsort, és a kihívó szurkolók számára is unalmas lenne az egész, ezért időnként a kihívók látványosan "visszaesnek", és 3-4-5 napos vereségsorozatokat produkálnak. Legutóbb pl. (az idei évadban) két hétig hengereltek a kékek, minden feladatot szinte tökéletesen megoldottak, aztán egyszer csak, mintha elfelejtettek volna versenyezni. Még a legjobb versenyzőjük is (Bálint) látványosan mellédobálta a labdákat a végén. Aztán csak mosolygott, ahogy az összes kék.
#5 teljes mértékig igazad van. Tavalyi évadban szerepelt egy ismerősöm és fizut is kaptak a szereplésért tudtommal:) Amúgy végig látszódott, hogy Palik a kihívóknak szurkolt a tavalyi évadban. Személy szerint én elgondolkoztam azon, hogy jövőre jelentkezzek a műsorba, viszont nekem mindigis kedvesebbek voltak a bajnokok, nekem meg mivel nincs eb vagy vb eredményem így kerülnék a kihívókhoz.
Ha jövőre jelentkezek és bejutok majd adok infókat:Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!