Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik fogadóiroda adja a...

Melyik fogadóiroda adja a legreálisabb oddsokat?

Figyelt kérdés

Nem a legmagasabbakra gondolok, hanem arra, hogy arányaiban melyik felel meg a legjobban a valóságnak.

A tippmix oddsokat szeretnék összehasonlítani valami reálisabbal. Melyikkel lenne érdemes? Unibet, bet365, Betfair, Asianodds stb?

2021. jan. 7. 12:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha par ezer vagy par tizezer forintrol van szo mint befizetes es kifizetes, akkor egyaltalan nem rizikos pl a bet365n jatszani. Nagyobb kinalat, jobb oddsok stb.

Azonban tavol alljon tolem hogy valakit is ado befizetes mellozesere sarkalljak.

En jatszok pron is es mashol is. De a pro mellett csak az szol hogy teloval fel tudom tolteni a szamlam terhere ha gyorsan akarok rakni valamit es nincs a szamlamon penz, es el kene menni befizetni egy atmhez.

Azonban az elmeny es a valasztek egyertelmu a bet365 es tarsai fele huz.

Pl pron nincs nbare jatekos teljesitmeny opcio, a beten meg nem hogy van, de alternativ hatarokkal. Szal nyugodtan lehet fogadni Harden 25ponrjara 1,25ert meg a 40pontjara 5os oddson. Vagy tripla duplara, vagy lepattanora, asszisztra. Ezeket lehet kombinalni, van fogadasepito.

A tippmixpron evek mulva se lesz ilyen bo kinalat.

2021. jan. 12. 21:33
 12/20 A kérdező kommentje:
És melyiknek a legkezelhetőbb a felülete? Unibetet szoktam nézni, de elég nehezen találom meg a mérkőzéseket, vagy szűrök ligákat.
2021. jan. 12. 22:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Bet365, messze. De az unibet is megszokhato.
2021. jan. 12. 23:04
 14/20 hookuszpook ***** válasza:

#7:

Fizikailag elérhető (nem online) fogadási konkurrenciája nincsen a Tippmixnek. Aki személyesen akar játszani, nincsen más lehetősége, oda megy. Vagy külföldre.

A TippmixPro tippjei pedig (ha jól gondolom) ugyanazok, mint a Tippmixé. Ezért írtam, hogy aki online játszik és mégsem másik irodánál, az az ő problémája.

2021. jan. 14. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Papiralapu konkurenciája persze hogy nincs a tippmixnek, mivel a szerencsejatek szervezes allami monopolium.

De nincs racionalis indok hogy valaki elsetaljon a lottozoba, aminek raadasul korlatozott a nyitvatartasa, es feladjon egy tippmixet, amikor ezt online gyorsabban, jobban es kenyelmesebben megteheti. A penzlekeres pl skrillre 1 2 óra max.

2021. jan. 14. 12:51
 16/20 hookuszpook ***** válasza:

#15:

Teljesen egyetértek veled! Mégis mennek oda emberek, mert...

- más az érzés?

- nincs bankszámlájuk?

- nincs bankkártyájuk?

- nem értenek az szgéphez, telefonhoz, online dolgokhoz?

- ...?

De mondom, egyetértek veled, én sem mennék. Már csak a kisebb oddsok miatt sem. Ettől függetlenül vannak ők, így ezt kihasználhatja a jó kis magyar szerencsejátékmonopólium.

2021. jan. 14. 13:12
 17/20 A kérdező kommentje:
A skrill fizetés már nem lehetséges se bet365-ön, se Unibeten, ha jól tudom. Vagy tévedek?
2021. jan. 14. 13:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem van unibeten skrill es neteller is. Egy ideig nem volt, evekig, aztan kb 2 eve visszatettek a magyaroknak, de ugy tunik megint elvettek. Ujaknak lehet hogy nincs.

Bet365n ugyanigy van, evekig volt, aztan a sok kamu acc miatt megszuntettek es csak azoknak volt elerheto akik elobb sajat kartyajukkal befizettek. Aztan ezt is szigoritjak, de en par hete kaptam infot hogy van akinek tovabbra is elerheto.

2021. jan. 14. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Pinnacle-ön vannak a legjobb oddsok.

Viszont nincsenek promóciók, mint bet365-on vagy unibeten.

2021. jan. 30. 18:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Igy van ahogy az előző irja. De hiába a legjobb oddsok, a promok hianya -ev.
2021. jan. 30. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!