Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tánctanár, táncoktató milyen...

Tánctanár, táncoktató milyen végzettséggel lehet valaki? Egyéni vállalkozók ők?

Figyelt kérdés

2020. dec. 27. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Feketén bárkiből...

Egy barátnőm, aki évek óta hastáncol kitalálta, hogy bár végzettsége nincs, de majd ő csinál külön csoportot, mert ő jobb, mint az oktatójuk, és sokan panaszkodnak rá, és majd átmennek az ő csoportjába.

Belebukott rendesen, senki nem ment az órájára végül.

Igen, kell valamilyen tánc oktatói végzettség, versenyekre sem lehet állítólag csak úgy beugrani, másrészt a vállalkozói kell hozzá, mert a terem bérléshez is szükség van az adószámra.

2020. dec. 27. 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kell valamiylen végzettség, de az lenne a kérdésem is, hogy hol lehet ezt megszerezni és mi ennek a neve?

Testnevelési egyetemen csak edzőképzés van vagy testnevelés tanár...

2020. dec. 27. 10:09
 3/4 anonim válasza:
100%
táncművészeti egyetem
2020. dec. 27. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 én ismerek olyat, pont hastánc, aki feketén oktatott és mentek is hozzá. De már az alapozást olyan szinten rosszul csinálta, hogy arra nem lehetett építeni. Aztán az egyik tanítványa kitalálta, hogy versenyezni szeretne. Be is nevezett egyre, megadta őt mint tánctanár (nem tudta, hogy nincs végzettsége), így buktatta le. Jó kis botrány kerekedett belőle, de azóta nem tart órákat az illető. A tanítványt pedig felkarolta ott az a végzettséggel rendelkező tanár aki abban a versenyben zsűrizett, tanította rendesen és azóta folyamatosan hozza az érmeket különböző versenyekről - és különdíjként egy ingyenes oktatói tanfolyamot is nyert.
2020. dec. 27. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!