Milyen lovat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves lány vagyok, és ismét lóvásárlásra szeretném adni a fejemet. Jelenleg van már egy lovam, viszont azt érzem, szeretnék többet. Időm mint a tenger, hála istennek, sokat dolgozom úgyhogy az anyagiakkal nem lenne probléma. Egy olyan lovat szeretnék, amely alkalmas lehet kisebb ugrásokhoz is, de legfőképpen díjlovaglásra lenne használatos. Nem akarok nagy termetű lovat, de pónit sem, mivel elég magas vagyok (170cm) 4 éves lovak között keresgélnék inkább, olyanok között amelyek alap szinten vannak belovagolva, el lettek indítva hogy folytathassam én a kiképzését. Tudom, hogy fontos inkább egyedet keresni mint fajtát, de esetleg tudtok mondani olyanokat amelyekkel jó tapasztalataitok vannak, gyorsan tanulnak és készségesnek mondhatóak? Rajtam kívül néha lovaglonának rajta tanulók is, ha már haladt a kiképzése, úgyhogy az is szempont lenne hogy nyugodtabb természete legyen. Nyilván, ezt úgyis meg tudom állapítani vásárlásnál (vinnék orvost is meg profi edzőt) de jó lenne egy tipp, hogy milyen kategóriában keresgéljek :)2020. dec. 26. 13:26
1/4 anonim válasza:
olyast vegyél ami befér a terembe esetleg szertárba
2/4 anonim válasza:
Csak az amerikai Mustang! Mint a Szilaj!
3/4 anonim válasza:
Van itt a GYK-n egy 16 éves lómániás tini, őt kérdezd... 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!